Neler Yeni

🔥İndirim Iyzico uygulaması ile ödemelerde %20 gerçek indirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Birkan Öztürk
bak güzel kardeşim sen anlamıyorsun tane tane tekrar anlatıcam sonra engelleyeceğim seni wraithte 4162,03tl lik harcama yapmışım bunun %20 si 832,41 hediye tl olarak yatmış sonra ise bu paranın 832tlsini ziraat hesabıma yollamışım hala daha kalan 41 kuruşu yollayabiliyorum resimlerde görebileceğin üzere ziraat hesap hareketlerinde bile işlem gözüküyor yok ama sana anlatamıyoruz onaysız hesaptan iş yaptığın için
Ne aldın hocam wraithten?

RYZEN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Can Arslan
benin hesabım onaylı ben bakiyeyi iyzicoya attım harcama yaptım hediye parayı verdi ama banka hesabımıma çekemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
kaan kaya
İlk defa alışveriş yapanlara 300 lira veriyor onunla birleşiyor mu bu kampanya deneyen oldu mu

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,054
İsim
Batuhan Divrik
İlk defa alışveriş yapanlara 300 lira veriyor onunla birleşiyor mu bu kampanya deneyen oldu mu
Denedim de olmuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

benin hesabım onaylı ben bakiyeyi iyzicoya attım harcama yaptım hediye parayı verdi ama banka hesabımıma çekemiyorum
Çekildiğini iddia eden var da burada kaç kişi çekemedi ki zaten uygulamada da hediye bakiye olarak verdiklerini söylüyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İdil Melisa Yallur
Geçen yüklü samsung alışverişi yapmıştım keske o zaman gorseymisim gitti bedava 1000 tl

Chivelary

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Erdi Seker
Denedim de olmuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çekildiğini iddia eden var da burada kaç kişi çekemedi ki zaten uygulamada da hediye bakiye olarak verdiklerini söylüyorlar.
Adam utanmıyor kanıtlarıyla susturduğum halde hala cevabı olmadığı için iddia diyor. Senle uğraşmamak lazım en iyisi bloklayıp geçmek lazım böylelerini.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,054
İsim
Batuhan Divrik
Adam utanmıyor kanıtlarıyla susturduğum halde hala cevabı olmadığı için iddia diyor. Senle uğraşmamak lazım en iyisi bloklayıp geçmek lazım böylelerini.
Kanıtlarıyla falan susturduğun yok senin beyin algılamıyor sanırım. Sana burada 10 kişi paranın çekilemediğini söylüyor tek akıllı sen çekebiliyorsun hala konuşuyorsun. Ben de sana 2000 tane SS attım çekilemediğine dair. ADAMLARIN KENDİ SİTESİNDE BİLE ÇEKEMEZSİN DİYOR. Hala insanları yanlış yönlendiriyorsun. Sen de bir bug vs. olup çektiysen diğer herkeste olmaz.

A_TURAN_A

80+ Bronze
Kanıtlarıyla falan susturduğun yok senin beyin algılamıyor sanırım. Sana burada 10 kişi paranın çekilemediğini söylüyor tek akıllı sen çekebiliyorsun hala konuşuyorsun. Ben de sana 2000 tane SS attım çekilemediğine dair. ADAMLARIN KENDİ SİTESİNDE BİLE ÇEKEMEZSİN DİYOR. Hala insanları yanlış yönlendiriyorsun. Sen de bir bug vs. olup çektiysen diğer herkeste olmaz.
Kredi kartıyla banka kartı değişiyor galiba, çekemeyenlerin çoğu kredi kartıyla almış. Açıklama da da kredi kartıyla yapılan yüklemelerde çekilemez diyor

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,054
İsim
Batuhan Divrik
Kredi kartıyla banka kartı değişiyor galiba, çekemeyenlerin çoğu kredi kartıyla almış. Açıklama da da kredi kartıyla yapılan yüklemelerde çekilemez diyor
Hayır hocam ben hem banka kartıyla aldım hem de kendi hesabımda iyzicoya parayı atıp oradan alıp denedim. İkisinin de SS'ini atabilirim ikisinde de PARA ÇEKİLEMEZ yazıyor.

Top Bottom