Neler Yeni

🔥İndirim Iyzico uygulaması ile ödemelerde %20 gerçek indirim

Chivelary

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Erdi Seker
Alsam mı almasam mı diye kararsız kaldıydım da bunu görünce yine alasım geldi. :D
Sana kalmış usta adam bir şey almamış gelmiş burada öyleymiş gibi anlatıyor. Birde yanlış bilgilendirme diyor. Dediğim gibi 10dk zaten gelen hediye TL'ye hiç bir şekilde dokunamadım ne çekebildim nede farklı sitede harcayabildim 10dk sonra ise ibanımı girdim gönderdim direkt.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,054
İsim
Batuhan Divrik
Sana kalmış usta adam bir şey almamış gelmiş burada öyleymiş gibi anlatıyor. Birde yanlış bilgilendirme diyor. Dediğim gibi 10dk zaten gelen hediye TL'ye hiç bir şekilde dokunamadım ne çekebildim nede farklı sitede harcayabildim 10dk sonra ise ibanımı girdim gönderdim direkt.
Yanlış bilgilendirme tabi ki attığın SS'de ne olduğunu bilmiyorum ama iyzico uygulamasına girip bakabilirsin. Hiçbir şey almamış kısmına hitafen de eke ben de ekledim çekilemez bakiye şeklinde gözüktüğü ki iyziconun kendi sitesinde de iyzico bakiyesi olarak yani hediye bakiye olarak vereceklerini belirtiliyor.

Ekler

• 2.jpg
    2.jpg
    41.8 KB · Hit: 44
  • WhatsApp Görsel 2025-01-26 saat 23.35.32_deca31ef.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-01-26 saat 23.35.32_deca31ef.jpg
    104.2 KB · Hit: 44
  • 3.jpg
    3.jpg
    82.4 KB · Hit: 39

Chivelary

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Erdi Seker
Yanlış bilgilendirme tabi ki attığın SS'de ne olduğunu bilmiyorum ama iyzico uygulamasına girip bakabilirsin. Hiçbir şey almamış kısmına hitafen de eke ben de ekledim çekilemez bakiye şeklinde gözüktüğü ki iyziconun kendi sitesinde de iyzico bakiyesi olarak yani hediye bakiye olarak vereceklerini belirtiliyor.
Ya reis ne anlatıyon hala parayı hesabıma almışım 2 tane işlem var zaten iyzicoda hediye para yatmış onuda ziraat hesabıma çekmişim hala yanlış bilgi diye üsteliyorsun resim olduğu halde itiraz ediyorsun. Daha hesabını doğrulamamışsın çekilemiyor diyorsun bi kendin bak ekranına sonra cevap ver bana.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,054
İsim
Batuhan Divrik
ya reis ne anlatıyon hala parayı hesabıma almışım 2 tane işlem var zaten iyzicoda hediye para yatmış onuda ziraat hesabıma çekmişim hala yanlış bilgi diye üsteliyorsun resim olduğu halde itiraz ediyorsun
Ben de attım resmi sen de üsteliyorsun farkındaysan. İyziconun kendi kampanyasında yazan bilginin aksini söyleyen ben değilim. "İndirim tutarı “iyzico ile Öde” üzerinden ödemenin gerçekleştirildiği aynı gün içerisinde iyzico bakiyesine iade edilmesi suretiyle gerçekleştirilir ve müşteri bilgilendirilir. iyzico uygulamasından hediye bakiye tutarı kontrol edilebilir ve kullanılabilir. " Son resimde de açıkça hediye bakiyelerin çekime açık olmadığı yazıyor.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,412
İsim
Yunus Şahin

Bende de çekilemez diyor bakalım. Bekleyeceğim senin gibi. Umarım gelir hocam.

Chivelary

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Erdi Seker
Ben de attım resmi sen de üsteliyorsun farkındaysan. İyziconun kendi kampanyasında yazan bilginin aksini söyleyen ben değilim. "İndirim tutarı “iyzico ile Öde” üzerinden ödemenin gerçekleştirildiği aynı gün içerisinde iyzico bakiyesine iade edilmesi suretiyle gerçekleştirilir ve müşteri bilgilendirilir. iyzico uygulamasından hediye bakiye tutarı kontrol edilebilir ve kullanılabilir. " Son resimde de açıkça hediye bakiyelerin çekime açık olmadığı yazıyor.
Ustam sen okumaktan aciz misin? Parayı ben çektim diyorum resimde var çekilemez diyorsun hesabını onaylamadığın için çekemiyorsun hala daha yazıp duruyorsun pes artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende de çekilemez diyor bakalım. Bekleyeceğim senin gibi. Umarım gelir hocam.
hesabını onayla ustam bu arkadaş gibi onaylamayıp çekemiyorum işine dönmesin kocaman kendi attığı resimde hesabını onayla yazıyor bakmadan atıyor resmi

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,412
İsim
Yunus Şahin
Ustam sen okumaktan aciz misin? Parayı ben çektim diyorum resimde var çekilemez diyorsun hesabını onaylamadığın için çekemiyorsun hala daha yazıp duruyorsun pes artık.

hesabını onayla ustam bu arkadaş gibi onaylamayıp çekemiyorum işine dönmesin kocaman kendi attığı resimde hesabını onayla yazıyor bakmadan atıyor resmi

Onaylı hocam benimki de ben ödemeyi kredi kartı ile yaptım. Acaba o yüzden mi çekilemez ibaresi var. Siz kredi kartı ile mi aldınız?

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,054
İsim
Batuhan Divrik

Hesabım onaylanmasıyla paranın çekilmesi arasında bir ilişki yok. Hesabın onayı limitlar bakımından var. Bilip bilmeden ötüyorsun. Onaylı hesaptan da çekemiyorsun parayı çünkü HEDİYE BAKİYE OLARAK TANINIYOR. Okumaktan aciz arkadaşımız resimler de HEDİYE BAKİYE ÇEKİLEMEZ yazısını göremiyor.

Chivelary

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Erdi Seker
Hesabım onaylanmasıyla paranın çekilmesi arasında bir ilişki yok. Hesabın onayı limitlar bakımından var. Bilip bilmeden ötüyorsun. Onaylı hesaptan da çekemiyorsun parayı çünkü HEDİYE BAKİYE OLARAK TANINIYOR. Okumaktan aciz arkadaşımız resimler de HEDİYE BAKİYE ÇEKİLEMEZ yazısını göremiyor.
OĞLUM PARAYI ÇEKMİŞİM HALA İTİRAZ EDİYOR ÇEKİLEMEZ DİYE ŞAKA MISIN KARDEŞİM?

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,054
İsim
Batuhan Divrik
OĞLUM PARAYI ÇEKMİŞİM HALA İTİRAZ EDİYOR ÇEKİLEMEZ DİYE ŞAKA MISIN KARDEŞİM?
Yav he kardeş çektin parayı. Burada 10 kişi işlem yapmış ben hem kendi hem abimin hesabından alım yaptım kendi hesabım onaylı onda da çekilmiyor ama şansa bak ki senin para çekiliyor xd

Chivelary

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Erdi Seker
Yav he kardeş çektin parayı. Burada 10 kişi işlem yapmış ben hem kendi hem abimin hesabından alım yaptım kendi hesabım onaylı onda da çekilmiyor ama şansa bak ki senin para çekiliyor xd
bak güzel kardeşim sen anlamıyorsun tane tane tekrar anlatıcam sonra engelleyeceğim seni wraithte 4162,03tl lik harcama yapmışım bunun %20 si 832,41 hediye tl olarak yatmış sonra ise bu paranın 832tlsini ziraat hesabıma yollamışım hala daha kalan 41 kuruşu yollayabiliyorum resimlerde görebileceğin üzere ziraat hesap hareketlerinde bile işlem gözüküyor yok ama sana anlatamıyoruz onaysız hesaptan iş yaptığın için

Ekler

• Screenshot_20250126_234740_iyzico.jpg
    Screenshot_20250126_234740_iyzico.jpg
    130.7 KB · Hit: 35
  • Screenshot_20250126_234754_iyzico.jpg
    Screenshot_20250126_234754_iyzico.jpg
    222.2 KB · Hit: 35
  • Adsız.png
    Adsız.png
    17.3 KB · Hit: 30
  • Ad2sız.png
    Ad2sız.png
    22.3 KB · Hit: 33

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,412
İsim
Yunus Şahin
bak güzel kardeşim sen anlamıyorsun tane tane tekrar anlatıcam sonra engelleyeceğim seni wraithte 4162,03tl lik harcama yapmışım bunun %20 si 832,41 hediye tl olarak yatmış sonra ise bu paranın 832tlsini ziraat hesabıma yollamışım hala daha kalan 41 kuruşu yollayabiliyorum resimlerde görebileceğin üzere ziraat hesap hareketlerinde bile işlem gözüküyor yok ama sana anlatamıyoruz onaysız hesaptan iş yaptığın için

Kral bir de bana cevap versen? :D Sen kredi kartı ile mi yaptın alışverişi banka kartı ile mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,047,816
Üyeler
166,274
Son üye
Mokokoo
Top Bottom