Arkadaşlar selam yeni soğutucu aldım ve bir çok hocam Pbo ve curve optimizer yapmalısın dedi bunun ne olduğu hakkında bilgi sahibi değilim ve ya nasıl yapıldığı yardımcı olabilir misiniz ? Ona göre biostan tek tek voltaj değerleri girerek deneyeceğim şimdiden teşekkürler.
Akşam tekrardan bir bakacağım hocam. Size görüntü atsam pompa yönü yanlış olmuş ya da pompa bu şekilde bozulabilir tarzında yorum yapabilir misiniz ? Yoksa gidip kasa alacağım sanırım fakat para kalmadı artık xD
Konuştuğunuz konu hakkında pek bir bilgi sahibi değilim, işlemcim R7 7800x3D, dün testlerini yaptığımda aida64 testinde 70 i geçmedi 3000rpm di fanlar ve oyunlarda 62 yi geçmiyor.
Hocam başka türlü kullanamıyorum ama. Sıcaklıklarım çok iyi fakat dikey kullanıyorum şuan yani kasanın önüne taktım radyatörü ters düz şekilde yaptım kasa fanlarını, radyatörün en altına fan sığmadığı için söktüm bir şekilde güzel bir sonuca vardım. Fakat görsel atabilsem size göstereceğim de...
@somoncum Hocam merhaba, ben dün kurulumunu yaptım fakat fanların bağlantılarını atarken rgb kabloların eksik olduğunu gördüm, sadece pompada rgb yanıyor diğer fanlarda ekstra kablo bulamadığım için yapamadım. Ve 360mm desteği varmış kasamın evet fakat sadece ön tarafaymış o yüzden bende dikey...
Arkadaşlar selam cpu kablosunu taktım 8 pinli fakat 2. Bir cpu kablosu ver ve oda 4 pinli fakat diğer soket yeride 8 pinlik, kısacası 4 pinli kabloyu 8 pinlik soketine nasıl takacağım ?