henryTateOaktar isimli üyenin son içerikleri

1. henryTateOaktar

Masaüstü Bilgisayar İçin Kasa Önerisi

Sistemi ileri dönük bir şekilde topladığımdan 5090 a geçtiğimde veya 9950X3D2 kullanırsam ya da intelin elektriği içen cpu larına yönelirsem diye güç açısından sıkıntı çekmemek için bol toleranslı aldım.
  2. henryTateOaktar

Masaüstü Bilgisayar İçin Kasa Önerisi

İşemci: AMD Ryzen 9 9950X3D Anakart MSI MPG X870E Carbon Wifi PSU: Corsair HX1500i (2025) Ekran Kartı: MSI GEFORCE RTX 5080 Gaming Trio SSD: KIOXIA GEN5 2TB M2 NvMe RAM: V-Color Manta XSky RGB 2x16 GB SK Hynix IC Sıvı Soğutma: ARCTIC Liquid Freezer 3 Pro 360 A-RGB Kasa: ? Arkadaşlar...
  3. henryTateOaktar

Performans-Kalite Odaklı Sıvı Soğutucu ?

Arkadaşlar teşekkürler geçenki mesajlarınız baya yardımcı oldu aklımda bir fikir oluşmaya başladı. Şuanda sıvı soğutucu almayı planlıyorum ancak estetik istemiyorum tek istediğim olabildiğince uzun ömürlülük-performans-kalite üçlüsü. Bütçe sınırsız. Önerilerinizi bekliyorum. İşlemci amd ryzen 9...
  4. henryTateOaktar

Sıfır Kasalı PC Toplarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

çok amaçlı ağır render-oyun vb.
  5. henryTateOaktar

Sıfır Kasalı PC Toplarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Selamünaleyküm, son birkaç aydır masaüstü bilgisayar toplamak istediğimden fiyatları araştırıyorum ancak piyasadaki fiyatlara bazen anlam getirmek zor oluyor çünkü daha kaliteli parçalar daha ucuz oluyor veya örneğin kutusuz işlemciler daha pahalı oluyor vb. Geçmişte ise hepsiburada gibi çok...
  6. henryTateOaktar

Laptop Mu Desktop Mu?

Selamünaleyküm, son birkaç aydır masaüstü bilgisayar toplamak istediğimden fiyatları araştırıyorum ancak piyasadaki fiyatlara bazen anlam getirmek zor oluyor çünkü daha kaliteli parçalar daha ucuz oluyor veya örneğin kutusuz işlemciler daha pahalı oluyor vb. Geçmişte ise hepsiburada gibi çok...
Geri