heoldas isimli üyenin son içerikleri

1. H

Anakartım görüntü vermiyor

sabah 11 den beri bununla ugrasıyorum hiç bir sonuca varamadım anakartımın bozuk oldugunu düşünmeye baslicam
  2. H

bilgisayarcım ilk taktıgında sistemin kartı tanımısını ve kendini yeniden baslatmasını beklemen gerekiyodu dedi
  3. H

ekran kartını ilk taktıgımda sistemin ekran kartını tanımasını beklemeden görüntü yok die fişi cektim
  4. H

evet baglantılar dogruydu ama ilk basta yaptıgım hata bunlara sebeb oldu
  5. H

bios pilini cıkartım calıstırdım olmadı tesr taktım bekledim düzelttim calıstırdım olmadı HDD cıkardım olmadı
  6. H

hepsinin tek tek cıkartıp taktım fayda etmedi
  7. H

Anakart: Asus Prime A320M-K II İşelmci: Ryzen 3 2200g pc yi sinerjiden 1 yıl önce aldım 1 yıl boyunca sıkıntısız kullanırken bu gün aldıgım GTX 1650 SUPER ekran kartını pc me taktım ve calıstırdım görüntü gelmediği için fişi cektim tekrar denedim yine gelmedi ekran kartını cıkradım anakarttan...
  8. H

Grand RP açılmama sorunu

Play e bastıgım halde hiç bir şekilde grand rp acılmıyor yardımcı olabilcek var mı
  9. H

Pc Hocasi Vs Donanim Arşi̇vi̇ !!?!

ben abdullah abi ile öğrendim herşeyi onun bilgisine hayranım Donanım Arşivi diyorum
  10. H

2500-3000 TL'ye işlemci anakart tavsiyesi

Ryzen 3 3100 Asus Prime A320M-K
  11. H

Ram mhz yükseltme 3200 e

Ryzen 3 2200G Asus Prime A320M-K Oloy OWL Black 3000 mhz cl 16 8x2 Ramlarimi 3200 mhz e cıkarmak bir sıkıntı cıkar mı?
Geri