Pc Hocasi Vs Donanim Arşi̇vi̇ !!?!

Reaksiyon skoru
16
10/06/22 de Pc Hocası bir sistem çıkaracak ve Abdullah abide hemen bir gün sonra yani 11 haziranda bir sistem çıkaracak,Sizce hangisi daha iyi olur bence Abdullah abi bu sefer çok fena geliyor.

10/06/22 de Pc Hocası bir sistem çıkaracak ve Abdullah abide hemen bir gün sonra yani 11 haziranda bir sistem çıkaracak,Sizce hangisi daha iyi olur bence Abdullah abi bu sefer çok fena geliyor.
Kesin bir şey diyemeyiz ama Abdullah abi genelde daha iyi sistemler çıkartıyor.Pc hocasının çıkardığı sistemde f/p olursa ikisinide almayı denerdim ben çünkü her türlü kardasın.

Tamamen objektif olarak şimdiye kadar çıkarılan sistemlere baktığımda abdullah çok daha iyi sistemler çıkarıyor. Kıyaslamak abdullah'a hakaret olur :)

(Donanım Arşivi) Abdullah Hacıgül bu ülkenin F/p kralı, (Pc Hocası) Taner Aydos Bu ülkeyi pc konusunda en iyi temsil eden hocalarımızın başında geliyor, (Technopat) Recep Baltaş Bu ülkenin pc konusunda en iyi sorun çözücü hocamız olarak yer ediyor beynimde :)
bakalım sistemler bi çıksın karşılaştırmasınıda yaparız ben F/p konusunda liderliği hiç bi zaman bırakmayacağına inanıyorum Abdullah beyin :)

Abdullah Hacıgül'ün çıkardığı sistem F/P anlamında çok daha iyi olur ancak bu çıkan sistemin seviyesine göre değişebilir. İkisi de çok iyi çıkarır büyük ihtimal, hangisini alabiliyorsan onu al. PC Hocası'nın sistemini de tercih edebilirsin çünkü DA sistemi almak zor.

Normal olarak Abdullah reisin daha f/p olur lakin abone sayisina oranli biraz da. Taner abiye sunduklari indirim o kadar olmaz. İkisi de iyidir hangisine cokebilirseniz 😂

Donanım arşivi her zaman daha FP oluyor. PC hocası bir sorun olmaz ise Haziran ayında 3 farklı sistem çıkaracaklarını söylediler. Kıyaslama yapmak şuan için mantıklı olmaz. Tüm sistenler çıksın sonra bakarız - veya + durumuna göre yorumlayabiliriz. Şuan ne desek boş olur, ancak donanım arşivi cidden FP sistemlerin 1. numarası diyebiliriz.

Pc arşivi

Abdullah Reis yaptı mı en iyisini yapar.

ben abdullah abi ile öğrendim herşeyi onun bilgisine hayranım Donanım Arşivi diyorum

Karşılaştırmaya gerek yok her ne olursa olsun sonunda bizi düşünen birilerinin olması bile bizim için bir şans.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,992
Üyeler
190,845
Son üye
Leader
Geri