Neler Yeni

PC HOCASI-GG12 Alınırr mı? Lütfen fikir belirtin benim için çok önemli

HGase

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emir öztürk
bende bu sistemi almayı düşünüyordum baya araştırdım alacaktım bu sistemi alanlar sorun yaşamış iyi bi araştır istersen

Hocam bir kişi gördüm ben sorun yaşayan onu da herkes yaşamaz heralde

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Murat
Bakalım bu gözler daha neler görecek. Adamlar 7800 karta 4070 süperden iyi diyorlar, bilimde açıklaması bile yok bunun.. Uzatmamak için hayırlı olsun diyorum yok hala alıntı yapıyorlar. Tamam paran yoktur amd gibi teknolojiyi geriden takip eden kart almısındır saygı duyuyorum işte uzatmaya gerek yok.

hadi ben cahilim bu koskoca firmalardamı cahil
Ya hahhaha hacı versus'dan değerlendirme anketi attın ya seninle daha polemiğe girmem :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca 7800xt daha iyi demedim :D o kadar para verip 4070süper almaya değmez dedim fark hissetmezsin dedim önce okuduğunu anla zihnine yerleştir
Bakalım bu gözler daha neler görecek. Adamlar 7800 karta 4070 süperden iyi diyorlar, bilimde açıklaması bile yok bunun.. Uzatmamak için hayırlı olsun diyorum yok hala alıntı yapıyorlar. Tamam paran yoktur amd gibi teknolojiyi geriden takip eden kart almısındır saygı duyuyorum işte uzatmaya gerek yok.

hadi ben cahilim bu koskoca firmalardamı cahil

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Ümit
Ya hahhaha hacı versus'dan değerlendirme anketi attın ya seninle daha polemiğe girmem :D

Ayrıca 7800xt daha iyi demedim :D o kadar para verip 4070süper almaya değmez dedim fark hissetmezsin dedim önce okuduğunu anla zihnine yerleştir
birader adam gider palitin 24k olan 4070 s modelini alır yinede o kronik coil whine sorunu olan amd kartını almaz.
tamam ürünü almışın savunuyorsun ama bu kadar kasmayın ya, kol bacak almadınız kendinize ilerde değişirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Murat
Konuştukça batıyorsun kardeşim coil whine amd'ye özgü bir şey değil :D
birader adam gider palitin 24k olan 4070 s modelini alır yinede o kronik coil whine sorunu olan amd kartını almaz.
tamam ürünü almışın savunuyorsun ama bu kadar kasmayın ya, kol bacak almadınız kendinize ilerde değişirsiniz.

Cahil kimsenin yanında kitap gibi sessiz ol. - Mevlana!!!
İyi günler kardeşim engelliyorum seninle uğraşamam

Ekler

• 1734355890052.png
    1734355890052.png
    92.8 KB · Hit: 2
  • Hahaha
Reaksiyonlar: umix

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Ümit
Konuştukça batıyorsun kardeşim coil whine amd'ye özgü bir şey değil :D
ah kardesim araştırma bilmez aldıgı ürünü savunur sadece.
coil whine sorunları genelde amd kartlarda oluyor. nvidia kartlardada var ama amd kartlarda daha yaygın. neyse senle daha fazla zaman kaybetmeyeceğim.

adam sırf 7800 alıp ikilemde kalmıs diye üşenmiyor googleyi falan tarıyor vicdan muhasebesi yapıyor.
evet kardesim malesef kazık yedin o paraya 4070 s alabilirdin gecmiş olsun iyi günler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,375
Üyeler
162,968
Son üye
B2Kreal
Top Bottom