- Konu Sahibi Konu Sahibi
bende bu sistemi almayı düşünüyordum baya araştırdım alacaktım bu sistemi alanlar sorun yaşamış iyi bi araştır istersen
Hocam bir kişi gördüm ben sorun yaşayan onu da herkes yaşamaz heralde
bende bu sistemi almayı düşünüyordum baya araştırdım alacaktım bu sistemi alanlar sorun yaşamış iyi bi araştır istersen
Ya hahhaha hacı versus'dan değerlendirme anketi attın ya seninle daha polemiğe girmemBakalım bu gözler daha neler görecek. Adamlar 7800 karta 4070 süperden iyi diyorlar, bilimde açıklaması bile yok bunun.. Uzatmamak için hayırlı olsun diyorum yok hala alıntı yapıyorlar. Tamam paran yoktur amd gibi teknolojiyi geriden takip eden kart almısındır saygı duyuyorum işte uzatmaya gerek yok.
hadi ben cahilim bu koskoca firmalardamı cahil
AMD Radeon RX 7800 XT vs Nvidia GeForce RTX 4070 Super : Aralarındaki fark nedir?
Nvidia GeForce RTX 4070 Super ile AMD Radeon RX 7800 XT arasındaki fark nedir? Genel performanslarını ve ekran kartı sıralamasında hangisinin daha iyi olduÄunu öÄrenin.versus.com
Bakalım bu gözler daha neler görecek. Adamlar 7800 karta 4070 süperden iyi diyorlar, bilimde açıklaması bile yok bunun.. Uzatmamak için hayırlı olsun diyorum yok hala alıntı yapıyorlar. Tamam paran yoktur amd gibi teknolojiyi geriden takip eden kart almısındır saygı duyuyorum işte uzatmaya gerek yok.
hadi ben cahilim bu koskoca firmalardamı cahil
AMD Radeon RX 7800 XT vs Nvidia GeForce RTX 4070 Super : Aralarındaki fark nedir?
Nvidia GeForce RTX 4070 Super ile AMD Radeon RX 7800 XT arasındaki fark nedir? Genel performanslarını ve ekran kartı sıralamasında hangisinin daha iyi olduÄunu öÄrenin.versus.com
birader adam gider palitin 24k olan 4070 s modelini alır yinede o kronik coil whine sorunu olan amd kartını almaz.Ya hahhaha hacı versus'dan değerlendirme anketi attın ya seninle daha polemiğe girmem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca 7800xt daha iyi demedim o kadar para verip 4070süper almaya değmez dedim fark hissetmezsin dedim önce okuduğunu anla zihnine yerleştir
birader adam gider palitin 24k olan 4070 s modelini alır yinede o kronik coil whine sorunu olan amd kartını almaz.
tamam ürünü almışın savunuyorsun ama bu kadar kasmayın ya, kol bacak almadınız kendinize ilerde değişirsiniz.
Cahil kimsenin yanında kitap gibi sessiz ol. - Mevlana!!!birader adam gider palitin 24k olan 4070 s modelini alır yinede o kronik coil whine sorunu olan amd kartını almaz.
tamam ürünü almışın savunuyorsun ama bu kadar kasmayın ya, kol bacak almadınız kendinize ilerde değişirsiniz.
ah kardesim araştırma bilmez aldıgı ürünü savunur sadece.Konuştukça batıyorsun kardeşim coil whine amd'ye özgü bir şey değil