ben de 10. sınıfta açığa geçtim 2 yılda halleder üstüne kat kat deneme çözerim dedim sonuç olarak hiçbir şey kazanamadım. Yarım saat yine iyiymiş ne zaman kalem tutsam bileklerimin üstünden tır geçiyormuş gibi hissediyor sonra bırakıyordum
bizim burada babanın dükkanı varsa 10 yaşından sonra ordasın babanın durumu yoksa okuyup memur olmak en kötü muhafazakarlardan eğitim alıp imam olmak zorundasın. Bulunduğum şehri mahalleyi hiçbir zaman sevemedim nefret ediyorum desem kelimeler yetmiyor. Yeni atanan imamların tayinleri köye...
denemeye çalışacağım, ayrıca anlattıklarım bahane değil düpedüz gerçekler. Kendimi avutmayı sevmiyorum bir konuda gerçekçi olmazsam çözüme ulaşmanın yolu da olmuyor. Oyun oynamamam imkansız çünkü yaptığım yaptığım oyunları anlık olarak test etmem gerekiyor. Yıllardır dönen OBP muhabbetinden...
Kısaca kendimden bahsedeyim kayda değer hiçbir başarısı olmayan ortalama bir türk genciyim 17 yaşındayım. Ailemin maddi durumu orta sınıfın altında kalıyor, aslında kalmıyor ama belki pederin köye villa yaptırmak gibi enteresan hayalleri vardır. Asıl konuya gelecek olursam ders çalışırken...
Merhabalarr, 2023 te açık öğretime geçtim ve şuan 4 dönemi tamamladım kredileri bitirdim , örgün eğitimde de 10. sınıfa kadar devam etmiştim. Bu sene mezuna kaldım haliyle diplomaya ihtiyacım olmadı, başvuru için belirli bir zaman var mı? bu sene içerisinde almazsam sorun çıkar mı?
anneannem ve babaannemden duydum genelde yaşlılar kullanıyor ve eşekle ilgisi olduğunu düşünmüyorum cümle içinde kullanımı şu: Ne esoğon gızı gibi geziyon ortalıkta, otur artık / Ne bakıyon esoğon gızı gibi gelsene / Ya şu da esoğon gızı gibi gezip duruyor, bu şekilde
Özellikle köye gidince duyduğum bir deyim hiç anlamadığım yerlerde anlamsız şekilde kullanılıyor anlamını sorduğum kimseden cevap alamadım ve forumlarda da bulamadım, hakaret midir deyim midir nedir bileniniz var mı? kulağa küfür gibi geliyor