- Reaksiyon skoru
- 880
Ben de onu diyorum devlete bunun için araba paramı veremem valla kimse kusura bakmasınherkes devlete köle olmak zorunda mı?
Ben de onu diyorum devlete bunun için araba paramı veremem valla kimse kusura bakmasınherkes devlete köle olmak zorunda mı?
Köle dediğin adamlar sayesinde şu yorumu rahat rahat atıyorsun.herkes devlete köle olmak zorunda mı?
bayadır 12.5 değil mi? sizin bakkal ya insaflı ya da kerizEkmek 12₺ oldu parlament sigara 92₺ vatana millete hayırlı uğurlu olsun. Emin olun size komik gelebilir ama ülke düzgün olsaydı varya sigaranın paketi 4-5₺ ekmeğin tanesi 50krş ortalama ev kiraları 1000-1500₺ arası ortalama araba 20k-50k arası şuan 90k ya aldığınız telefonlar 2k asgari ücret 10-15k olması lazımdı uyduruk bilgi değil Türkiyenin gerek coğrafi konumu gerek de doğal kaynakları bunu söylüyor. neyse yazdım yazdım sildim sonra modlar 2 uyarı puanı atıyor. onada zam gelir şimdi önceden a*k yazdın mı 1 puan veriyorsa şimdi 3 puan verir(mod şaka yapiom ha kızma usta)
askerlik yapanlar çatışmaya girmiyor, mesleği asker olanlar giriyor.Köle dediğin adamlar sayesinde şu yorumu rahat rahat atıyorsun.
gençler zam gelince sigara içemiyor tinere geçiyor gençlerimize yazık maalesefEkmek 12₺ oldu parlament sigara 92₺ vatana millete hayırlı uğurlu olsun. Emin olun size komik gelebilir ama ülke düzgün olsaydı varya sigaranın paketi 4-5₺ ekmeğin tanesi 50krş ortalama ev kiraları 1000-1500₺ arası ortalama araba 20k-50k arası şuan 90k ya aldığınız telefonlar 2k asgari ücret 10-15k olması lazımdı uyduruk bilgi değil Türkiyenin gerek coğrafi konumu gerek de doğal kaynakları bunu söylüyor. neyse yazdım yazdım sildim sonra modlar 2 uyarı puanı atıyor. onada zam gelir şimdi önceden a*k yazdın mı 1 puan veriyorsa şimdi 3 puan verir(mod şaka yapiom ha kızma usta)
Allah Allah ciddi misin?askerlik yapanlar çatışmaya girmiyor, mesleği asker olanlar giriyor.
evet komando yapıyorlar haklısın. yıl kaç olmuş zorunlu askerliği yani köleliği savunuyor eleman.Allah Allah ciddi misin?
Kimsin kime öğretiyorsun bunu?
Acemi eğitiminde olası seferberlikte yapman gerekeni öğreneceksin. Destek hizmete vs. düşmezsen askerliğini yapacaksın, destek hizmete düşersen çay getirir götürürsün. Senin bu kapasiteyle onu yapabileceğin bile şüpheli orası ayrı mevzu.
Zabit ve Kumandan ile Hasbihal - Gazi Mustafa Kemal Atatürk oku sonra tartışalım kardeşim benim.evet komando yapıyorlar haklısın. yıl kaç olmuş zorunlu askerliği yani köleliği savunuyor eleman.
birader sen milliyetçilik ve dine de inanıyorsundur seninle tartışmam ben. senin gibilere fakirlik müstahaktır.Zabit ve Kumandan ile Hasbihal - Gazi Mustafa Kemal Atatürk oku sonra tartışalım kardeşim benim.