Cesarli
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
asker olunca köle mi oluyorsun? pembe teskere diye yorumladım.herkes devlete köle olmak zorunda mı?
asker olunca köle mi oluyorsun? pembe teskere diye yorumladım.herkes devlete köle olmak zorunda mı?
evet. ben de cahil diye yorumladım.asker olunca köle mi oluyorsun? pembe teskere diye yorumladım.
Sohbeti kes Atatürk’ün kitabını okumasını önerdim saçma sapan cevap yazdı engelle geç ergen liboşu.asker olunca köle mi oluyorsun? pembe teskere diye yorumladım.
atatürk de umrumda değil liberalizm de umrumda değil. sınıflandırmalarını kendine sakla. ergenliği bitireli çok oldu.Sohbeti kes Atatürk’ün kitabını okumasını önerdim saçma sapan cevap yazdı engelle geç ergen liboşu.
Askerlik de sadece çatışma değildir zaten. Şuanki 6 ayı bende sevmiyorum daha dolu dolu olabilir eğitimler daha sert olabilir @Mete Yavuz bende 6 ay yaptım hatta bu Atatürk umrumda değil diyen şahsiyetin ummayacağı yerde Şırnak Cizre 2. Hudut bölüğünde yaptımaskerlik yapanlar çatışmaya girmiyor, mesleği asker olanlar giriyor.
Bu arada monte carloyu 85 yaptıkları an bırakıyorum.Askerlik de sadece çatışma değildir zaten. Şuanki 6 ayı bende sevmiyorum daha dolu dolu olabilir eğitimler daha sert olabilir @Mete Yavuz bende 6 ay yaptım hatta bu Atatürk umrumda değil diyen şahsiyetin ummayacağı yerde Şırnak Cizre 2. Hudut bölüğünde yaptım2 sene önce yani erlerin riskli bölgelere gitmediği gibi bir mevzu yok gayet iyi gidiyorduk.
Dostum benim kast ettiğim belli bir süreden feragat etmek içinAllah Allah ciddi misin?
Kimsin kime öğretiyorsun bunu?
Acemi eğitiminde olası seferberlikte yapman gerekeni öğreneceksin. Destek hizmete vs. düşmezsen askerliğini yapacaksın, destek hizmete düşersen çay getirir götürürsün. Senin bu kapasiteyle onu yapabileceğin bile şüpheli orası ayrı mevzu.
Ben de sana katılıyorum bu konuda.Dostum benim kast ettiğim belli bir süreden feragat etmek için
devlete para vermeyi doğru bulmuyorum onun yerine herkesin eşit sürede silah talimi,zindelik aktiviteleri ve ilk yardım eğitimi alması taraftarıyım