GENE ZAM GELDİ HAYIRLI OLSUN

askerlik yapanlar çatışmaya girmiyor, mesleği asker olanlar giriyor.
Askerlik de sadece çatışma değildir zaten. Şuanki 6 ayı bende sevmiyorum daha dolu dolu olabilir eğitimler daha sert olabilir @Mete Yavuz bende 6 ay yaptım hatta bu Atatürk umrumda değil diyen şahsiyetin ummayacağı yerde Şırnak Cizre 2. Hudut bölüğünde yaptım :) 2 sene önce yani erlerin riskli bölgelere gitmediği gibi bir mevzu yok gayet iyi gidiyorduk.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Askerlik de sadece çatışma değildir zaten. Şuanki 6 ayı bende sevmiyorum daha dolu dolu olabilir eğitimler daha sert olabilir @Mete Yavuz bende 6 ay yaptım hatta bu Atatürk umrumda değil diyen şahsiyetin ummayacağı yerde Şırnak Cizre 2. Hudut bölüğünde yaptım :) 2 sene önce yani erlerin riskli bölgelere gitmediği gibi bir mevzu yok gayet iyi gidiyorduk.
Bu arada monte carloyu 85 yaptıkları an bırakıyorum.

Allah Allah ciddi misin?
Kimsin kime öğretiyorsun bunu?
Acemi eğitiminde olası seferberlikte yapman gerekeni öğreneceksin. Destek hizmete vs. düşmezsen askerliğini yapacaksın, destek hizmete düşersen çay getirir götürürsün. Senin bu kapasiteyle onu yapabileceğin bile şüpheli orası ayrı mevzu.
Dostum benim kast ettiğim belli bir süreden feragat etmek için
devlete para vermeyi doğru bulmuyorum onun yerine herkesin eşit sürede silah talimi,zindelik aktiviteleri ve ilk yardım eğitimi alması taraftarıyım

Dostum benim kast ettiğim belli bir süreden feragat etmek için
devlete para vermeyi doğru bulmuyorum onun yerine herkesin eşit sürede silah talimi,zindelik aktiviteleri ve ilk yardım eğitimi alması taraftarıyım
Ben de sana katılıyorum bu konuda.

Geri