Hetemele isimli üyenin son içerikleri

1. Hetemele

Yardım Hangi anakart daha iyi acil!

yok bunların gücü yetmez
  2. Hetemele

Yardım Hangi anakart daha iyi acil!

ucuz olanı al pek bir fark yok
  3. Hetemele

Kış indirimlerinde 73 dolara ne alınır?

arc raiders al çok iyi. oyundan bir sürü arkadaş edindim akşamları giriyoruz
  4. Hetemele

Ev için internet önerisi

kutusu yoksa turktelekomun altyapısından verir muhtemelen 1765893534 kendi kutusu olsa 1000e1000 çıkardı zaten
  5. Hetemele

Ev için internet önerisi

türknet iyidir eğer ki kendi altyapısıysa zaten daha iyisi yok
  6. Hetemele

Klasse Pro Farklı Model Dikişli Kenar 90x40 cm Mouse Pad 299 TL

1 tanede market poşeti al
  7. Hetemele

SSD Yükseltmem Gerekli mi?

bende 2 tane 1 tb kingston kc3000 var raid 0 yaptım yani 2 ssd 1 ssd gibi çalışıyor hafıza 2 tb hız ise 12k okuma 11k yazma hızlarında ve çoğu oyun veya dosyada gözle görülür bir artış yaşamadım 3500 hızlar gayet yeterli olur dram olayıda çok önemli değil iyi markanın iyi bir ürününü alırsan...
  8. Hetemele

SSD Yükseltmem Gerekli mi?

ssd fiyatları baya artı bu aralar ama 500lük bir ssd kullanıyorsan 1 tb bir ssdye geçsen iyi olur
  9. Hetemele

Yardım Anakart değişti her dakika mavi ekran

umarım ekran kartını denetim masasından kaldır dememişsindir çünkü ekran kartı o şekilde silinmiyor silmek için DDU programı kullanman lazım. attığın dump dosyasına baktım ram'le ilgili bir sorun olduğu yazıyor mümkünse bir ram testi yap çalıştıra mdsched.exe yaz bilgisayar kapanıp ram'i test...
  10. Hetemele

Yardım Anakart değişti her dakika mavi ekran

sıfırdan format at driverlar sorun çıkartıyordur
  11. Hetemele

Çözüldü✓ Güç yetmiyor mu çift ram e nedir problem

bios güncelleyince çözülebilir birde 2 rami takmadan önce expo-xmp kapalı olsun
  12. Hetemele

🔥İndirim Trendyol Ülker Ürünlerinde İndirim

ülker her ürününe palm yağı koymuyor lütfen araştırmadan yorum yapmayalım mesela bu ürününde palm yağı yok(şüpheli).
  13. Hetemele

sen bizim yerimizede ye knk
  14. Hetemele

sağlınızı seviyorsanız ekstra palm yağlı ve bol şekerli ülker ürünlerinden uzak durun
  15. Hetemele

Virüs programını nasıl kapatabilirim?

virüs algılandı diyince yinede indir diyebiliyorsun ve windows defender tamamen kapanmıyor programsız pc yeniden açılana kadar kapatabilirsin sadece onuda windows güvenliğinden virüs ve tehtit koruması, ayarları yönet de oradaki gerçek zamanlı korumayı kapat
Geri