hgunduz3460 isimli üyenin son içerikleri

1. H

Nasıl bir tercih yapmalıyım

Elektrik elektronik mühendisliği okumak istiyorum nasıl bir tercih sıralaması yapmalıyım? Sıralamam 105k
  2. H

2500 tl %60 yada %75 klavye önerisi olan var mı

kanka videoki kodu arama yerine yaz
  3. H

1000 tl civarı %75 klavye

4. H

2500 tl %60 yada %75 klavye önerisi olan var mı

Kral şuan temu da indirimde var 100 tl ilk alışverişe ,vergi ile 600 oluyor yapıştır gitsin 1739044934 Tr den alacağın 2k lık klavyelere denktir hemde hotswap
  5. H

Huawei matepad 11 vs Matepad 11.5 vs Samsung tabletler

Ekosistemin olsa iPad alırdım ama başka hiç Apple ürünüm yok
  6. H

Huawei matepad 11 vs Matepad 11.5 vs Samsung tabletler

Ders çalışmak için 2. El bir tablet almayı düşünüyorum. Not alma test çözme için kalemi olması lazım. Biraz araştırdım ve 2 model arasında kaldım Samsung tab s6 lite 2.eli kalem dahil 5500 6000 TL arasında ve Huawei matepad 11 bunda da aynı şekil kalem dahil ve birde klavye ama bunun fiyatı 8500...
  7. H

Çözüldü✓ İptal konu

Açılıyordu görüntü geliyordu sonra kapanıyordu (logodan sonra) ben açıp slot Rami temizledim yarım saat bir saat gitti sonra yine kapandı
  8. H

laptopum ile tablet takas etmek istiyorum

lenovo ideapad s145 ryzen 5 3500 kalemli bir tablet(ders çalışmak için not almaya uygun olması lazım) ile takas etmek istiyorum takas düşünen varmı?
  9. H

Çözüldü✓ İptal konu

Lenovo IdeaPad s145
  10. H

Çözüldü✓ İptal konu

Ne yapmam gerekiyor bana sadece yukarıdaki mesajı atmıştı ramin azalacağını bilemedim. 1708542619 Ram iptali için 1500 TL Ödemiş mi oldum yani hemde 4gb ramim gitti 1708542679 Detaylı Bilgi verseydi en başta belki yaptırmazdım. Sizce bir yere şikayet etmeli miyim?
  11. H

Çözüldü✓ İptal konu

Konuyu silemedim iptal konu
  12. H

Lenovo laptopun tamiri için servisin verdiği fiyat

Servis tamir yapmaz sadece değişim yapar o yüzden çok fiyat çekiyorlar tanıdık güvendiğin tamirci varsa tamiri çok daha az tutar.
  13. H

YARDIM EDİN SİZCE BU FİYAT NASIL

Lenovo IdeaPad s145 laptop um bozuldu.sizce bu fiyat nasıl zaten Windows kendim kurarım ama 1500 TL diğer tamirlere değer mi sizce yaptırmalı mıyım?
  14. H

1200 TL Klavye Önerisi

Bende var olarak gözüküyor farklı renklerine bakmayı deneyin birde
  15. H

1200 TL Klavye Önerisi

https://amzn.eu/d/ap20rPW Bildiğim kadarıyla sadece amazonda var 1707317707 Yazılımı da var Kablosuz modeli var bundan daha ucuz ama RGB si yok ve hotswap deniliyor galiba switch çıkabiliyor ama bunda değil kablosuz modelinde
Geri