Hicim isimli üyenin son içerikleri

1. Hicim

Webcam alıcam önerisi

monitörün üstüne takmalık pahalı olmasın önerilerinizi yazın bütçe uçuk olmasın yeter
  2. Hicim

Iphone telefon alacağım sizce hangisini almalıyım

dostum model farketmeksizin tek önerim pro versiyon alman 13pro 14pro 15pro 16pro 17pro eger paran yetmiyorsa düz model 13 tavsiye ediyorum 35bin TL'ye piyasada bulabilirsin ama eger paran yetiyorsa pro al pişman olmayacaksın (sakın se yada 16e gibi modellere başvurma pişman olursun tavsiyem...
  3. Hicim

Youtube premium 2-3yıllık paket

!Soruma uygun konu bulamadım umarım kabul görür! Dostlar ben hemen hemen 2yıldır youtube premium (aile) kullanıcısıyım bugunden itibaren bireysel kullanıcı olarak ayrıldım yıllık paket alacagım fiyatı 799tl olarak gördüm bu pakete zam gelme olasılıgına karşılık 2 3 kere alsam 2 3 yıllık...
  4. Hicim

İsimden adres bulmak mümkün mü?

durum o kadar kötü ki hırsızı bulmak için illagal yöntemlere başvurmak gerekiyo...
  5. Hicim

Öneri Iphone 15vs s24 ultra

iphone alıcaksan pro model al bari kapıştırdıgın telefon 15i yok eder s24u sahibiyim 15de kullandım düz model almanı tavsiye etmem iosun pek bi avantajı yok sadece telefonu satarken deger kaybetmiyor
  6. Hicim

S24 ultra vs vivo x200 pro

malesef onun hakkında bilgim hiç yok test etme şansımda olmadı
  7. Hicim

S24 ultra vs vivo x200 pro

s24ultraya sahibim vivo x200 ü sadece test etmek için elime aldım performans acısından ikisine birden yorum yapamam ama s24u şuana kadar oynadıgım hiçbir oyunda pişman etmedi kamera açısından ikiside çok iyi yorum yapamam vivo kullanıcısı degilim ama samsung s24u kullanıcısı olarak tek sinir...
  8. Hicim

Iphone 14 ekran kilidimi unuttum nasıl açarım

itunes üzerinden yapabiliyor olman gerekli iqloud şifreni bilmiyorsan geçmiş olsun
  9. Hicim

Samsung klima önerisi?

12000BTU luk Samsung marka bir klima bakıyorum fiyat performans dediginiz önerileriniz varmıdır dostlar? bütçe 25k 30k arası ortalama fiyatı zaten bu diye biliyorum
  10. Hicim

🔥İndirim Google Gemini Pro ve Veo 3 | 1 Ay Ücretsiz

benim google fotograflarda 1.5TB lık verim var o yüzden yıllık 2tb lık google one paketi kullanıyordum geçen aylarda yüzde 400 zam geldi 500tlden 2000tlye çıktı fiyatı bu yuzden artık bi harddisk alıp fotograflarımı oraya yedekleyecegim
  11. Hicim

geçtim adama anlattım derdimi malesef bişey yapamayız dedi
  12. Hicim

Tekrardan para istiyor dostum ben %400 zam gelmeden önce 500tlye 2tblik paketi almıştım bu 1 aylık denemeye geçince bana 200küsür lira iade etti tekrardan 2tblık pakete geçmek isteyince benden 2000lira istiyor yani beni çok zarara ugradım hdd alıp verilerimi ona yedeklemeyi düşünüyorum artık
  13. Hicim

66 Dolara Yüksek Saatli Oyun Önerisi

Hocam oynamadısyan epicgamesten detroit al 150lira ztn oyunu bitince gelip bana başka oyun öner diceksin öyle bi oyun tavsiyemdir
  14. Hicim

yıllık planımı bozdu paramı geri verdi 1aylık bu pakete geçti eger yıllık paket kullanıyorsanız hic almayın
  15. Hicim

🔥İndirim 7499TL -> Realme 9 Pro 6 GB 128 GB

Yaşı 50 üzerindeki kişiler için alınabilecek bir cihaz (ama yinede tavsiye etmiyorum)
Geri