🔥İndirim Google Gemini Pro ve Veo 3 | 1 Ay Ücretsiz

Eski plana dönebiliyorsun
Tekrardan para istiyor dostum ben %400 zam gelmeden önce 500tlye 2tblik paketi almıştım bu 1 aylık denemeye geçince bana 200küsür lira iade etti tekrardan 2tblık pakete geçmek isteyince benden 2000lira istiyor
yani beni çok zarara ugradım hdd alıp verilerimi ona yedeklemeyi düşünüyorum artık

Tekrardan para istiyor dostum ben %400 zam gelmeden önce 500tlye 2tblik paketi almıştım bu 1 aylık denemeye geçince bana 200küsür lira iade etti tekrardan 2tblık pakete geçmek isteyince benden 2000lira istiyor
yani beni çok zarara ugradım hdd alıp verilerimi ona yedeklemeyi düşünüyorum artık
Google ile iletişime geçmeyi denediniz mi hocam? Baya kötü olmuş

Siz ne kullanıyordunuz ki peki tam olarak onu anlamadım?
benim google fotograflarda 1.5TB lık verim var o yüzden yıllık 2tb lık google one paketi kullanıyordum geçen aylarda yüzde 400 zam geldi 500tlden 2000tlye çıktı fiyatı bu yuzden artık bi harddisk alıp fotograflarımı oraya yedekleyecegim

Bende eski sürüme geç diyekisim var ordan önceden kullandığımı alabiliyorun
1000014525.webp

bunula sadece küfürlü röportajlar mı yapılıyor? başka bir şey yapıldığını henüz görmedim de.

Son düzenleme:
bunula sadece küfürlü röportajlar mı yapılıyor? başka bir şey yapıldığını henüz görmedim de.
küfürlü içerik kabul etmiyor ki anlamadım. Türkçe yazıyorum İngilizce seslendiriyor. Türkçe yap diyorum yapamıyor. Hakkım da boşa gidiyor. Tam bir scam ya. Sınırlı sayıda üretim nedir? Zaten bir çoğunda başarılı olamıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak bunda veo2 dahil sanırım veo3 değil doğru mu?

küfürlü içerik kabul etmiyor ki anlamadım. Türkçe yazıyorum İngilizce seslendiriyor. Türkçe yap diyorum yapamıyor. Hakkım da boşa gidiyor. Tam bir scam ya. Sınırlı sayıda üretim nedir? Zaten bir çoğunda başarılı olamıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak bunda veo2 dahil sanırım veo3 değil doğru mu?
Veo 3 dahildi

Teşekkürler yaptık valla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,856
Üyeler
183,912
Son üye
mandes2
Geri