ben amazondan 3000tl gibi bi fiyata aldım, tabii ki aynı fiyata alternatifleride vardır ama ben memmnunum linkide bırakayım eğer ilgilenecekseniz.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D5J36VTG?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
Ajazz bildiğim kadarıyla Çin menşeili bir marka. Güvenilirlik açısından hiç bi sıkıntısı yok Ajazz Ak820 Pro klavyesi var 5-6 oldu sanarım alalı çok güzel bir klavye. O yüzden mouse'uda ajazz alayım dedim ama ondan önce bi fikir alayım diye oluşturdum. Sizin markanızı hiç duymadım nasıl...
bende sonradan fark ettim sağolun. Peki, temudan almak mı daha mantıklı yoksa Amazondan mı? Aralarında 50-60 tl fark var. Amazon daha hızlı ulaşır sanarım.
Merhabalar Temu üzerinden mouse almak gibi bi düşüncem var. Şuan AJ179 Apex ile Attack Shark R1 arasında kararsız kaldım. Bütçe %60 vergi dolayısıyla biraz kısıtlı fakat bi yandanda sormak istedim. Sizce hangisi? Lol Valo Fortnite Roblox vs. oynuyorum genelde.
merhabalar bizim internetin bide 5g hali varmış şimdi onu kullanacağım. internet farkı herhalde olacaktır, bu klavyenin interneti yavaşlatmasını önlermidir...
ajazz ak820 pro aldim gecenlerde ne zaman klavyeyi dongle ile acsam internetim yavaslayip habire gidip geliyor klavyeyi cikartinca hersey normale donuyor bu konuda acil yardim lazim sinir hastasi olacagim.
reis stoklar genelde yok hepsiburadada gördüm oda 4k imiş magegee markası nasıldır?
1733946580
puding keycap nasıl oluyo hocam? fotoğraf atabilir misiniz?