hitcon52

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• hitcon52
      hitcon52, İtemsatış vs. Hesapcomtr başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      +++
    • hitcon52
      hitcon52, Xiaomi Telefonu Win Pcye Bağlama başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      xiaomi note11 ultra’dan bilgisayara fotoğraf ve videoları aktarmak bazen can sıkıcı olabiliyor, özellikle de ilk kez yapıyorsan. benim önerim şu: usb...
    • hitcon52
      1- taraftsızca yorum yapmama rağmen, ben anlatamıyorum herhalde, bakiye satıcının hesabında minimum 14 gün bekliyor. yani sen o süre içinde bir sorun...
    • hitcon52
      hitcon52, 13 bine rtx3060lı sistem alınabilirmi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      abi 13 bin bütçeyle rtx 3060 12gb’li sistem almak bence mümkün, özellikle 1080p oyun için gayet yeterli olur. tabii sistemin diğer parçaları da önemli...
    • hitcon52
      hitcon52, Beyaz duman sorununa çözüm başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      abi beyaz duman genelde motor yağı yanıyor demek oluyor, bu da genellikle motorun piston segmanları, segman kanalları ya da subap keçelerinden...
    • hitcon52
      hitcon52, Çözüldü✓ 5000 TL Monitör Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      abi 5000 TL civarında monitör arıyorsan bence en mantıklısı 24-25 inç arası, ips panel, 144-180 Hz yenileme hızı olan modeller. oyun oynuyorsan 1 ms tepki...
    • hitcon52
      hitcon52, Gigabyte G25F2 Alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      gigabyte g25f2 bence fiyat performans açısından gayet iyi bir monitör. 25 inç, 165 hz tazeleme hızı ve 1 ms tepki süresi gibi özellikleri oyuncular için...
    • hitcon52
      Doğancan dostum, itemsatış komisyon alıyor, bu doğru, herkes de bunu biliyor. ama bu demek değil ki “kimse 50 tl için dava açmaz” ya da “site parayı hemen...
    • hitcon52
      sahibinden üzerinden satış yapınca herkes notere gitmiyor, yüz yüze satan da var, kargo ile gönderen de. orada da dolandırılan binlerce kişi var — google’a...
    • hitcon52
      dediğine katılmıyorum 1760628354 "Itemsatış'ı dava edemiyorsun" diyorsun da, neden dava edesin? Site zaten satıcılarla alıcıyı buluşturan bir pazar yeri...
    • hitcon52
      hocam itemsatış’ı uzun zamandır kullanıyorum, gayet memnunum, hiç sorun yaşamadım, hep içim rahattı, kafam da sakindi. valorant vp falan aldım, kodlar...
    • hitcon52
      hitcon52, LoL hesap satın alımı için en güvenli site başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      itemsatış üzerinden daha önceden lol hesabımı satmıştım herhangi bir sorun yaşamadım gayet güvenilir
    • hitcon52
      hitcon52, Steam hesabı nasıl satılır başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      steam hesabı en kolay itemsatış üzerinden satılır hem satıcı güvende hemde müşteri
    • hitcon52
      hitcon52, Steam hesabı satmak için site önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      CS2 hesabı alacaksan Itemsatış’ı gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Satıcıların profilleri, aldıkları yorumlar ve satış geçmişleri açıkça görülebiliyor. Bu...
    • hitcon52
      hitcon52, Öneri Cs hesap alıcam güvenilir site önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      CS2 hesabı almayı düşünüyorsan, Itemsatış bu iş için güvenilir ve bilinen bir platform. Satıcıların puanlamaları, yorumları ve geçmiş satışları açık şekilde...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,759
Üyeler
183,162
Son üye
delogl
Geri