xiaomi note11 ultra’dan bilgisayara fotoğraf ve videoları aktarmak bazen can sıkıcı olabiliyor, özellikle de ilk kez yapıyorsan.
benim önerim şu:
usb...
1- taraftsızca yorum yapmama rağmen, ben anlatamıyorum herhalde, bakiye satıcının hesabında minimum 14 gün bekliyor. yani sen o süre içinde bir sorun...
abi 13 bin bütçeyle rtx 3060 12gb’li sistem almak bence mümkün, özellikle 1080p oyun için gayet yeterli olur. tabii sistemin diğer parçaları da önemli...
abi 5000 TL civarında monitör arıyorsan bence en mantıklısı 24-25 inç arası, ips panel, 144-180 Hz yenileme hızı olan modeller. oyun oynuyorsan 1 ms tepki...
gigabyte g25f2 bence fiyat performans açısından gayet iyi bir monitör. 25 inç, 165 hz tazeleme hızı ve 1 ms tepki süresi gibi özellikleri oyuncular için...
Doğancan dostum, itemsatış komisyon alıyor, bu doğru, herkes de bunu biliyor. ama bu demek değil ki “kimse 50 tl için dava açmaz” ya da “site parayı hemen...
sahibinden üzerinden satış yapınca herkes notere gitmiyor, yüz yüze satan da var, kargo ile gönderen de. orada da dolandırılan binlerce kişi var — google’a...
dediğine katılmıyorum
1760628354
"Itemsatış'ı dava edemiyorsun" diyorsun da, neden dava edesin?
Site zaten satıcılarla alıcıyı buluşturan bir pazar yeri...
hocam itemsatış’ı uzun zamandır kullanıyorum, gayet memnunum, hiç sorun yaşamadım, hep içim rahattı, kafam da sakindi. valorant vp falan aldım, kodlar...
CS2 hesabı almayı düşünüyorsan, Itemsatış bu iş için güvenilir ve bilinen bir platform. Satıcıların puanlamaları, yorumları ve geçmiş satışları açık şekilde...