instagram için pythonla ve selenium ile birlikte bi bot yazmaya çalışıyorum reels sayfasında ki yorum butonlarına tıklaması gerekiyor ama xpath sorunları vs yüzünden sadece en üsttekine tıklayabiliyorum yani bot ilk reelsin yorum kısmını hallediyor alttaki reelse geçiyor ama dediğim gibi xpath...
Arkadaşlar oyun bende daha önceden crack olarak vardı save dosyalarım duruyor fakat ben bir daha indirsem o save dosyalarını kullanabilir miyim eğer kullanabilirsem nasıl kullanırım
yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar uzun zamandır bilgisayar toplamak istiyordum ve sonunda toplayabildim
bi arkadaşımla birlikte bi bilgasayar topladık ama youtube da izlediğim videolardan sonra önerilerinizi ve görüşlerinizi
almak istedim pc nin özellikleri
r5 2600
gigabyte 1660 S (3 FANLI MODEL)
GİGABYTE B450M H 128...
arkadaşlar gigabyte B450M H model bi anakart siparişi verdim ve bitane de m2 SSD sipariş verdim ama anakartda m2 slot olup olmadığına bakmak aklıma gelmedi internetten baktığımda aldığım sitede onunla ilgili bişi yazmıyodu sonra bununla ilgiil bişi bulamadım bilgisayardan çok anlamam da siz...
arkadaşlar doların dün ki kapanış fiyatı 7.07 tl iken bugün 7.15 in üstünde devam ediyor bu durum bilgisayar fiyatlarında aşırı artış sebebi oluşturuyor
Sizce dolar düşer mi yoksa artmaya devam eder mi