Başlıkta da belirttiğim gibi CS:GO mekan başlatılıyor yazısı ekranında birkaç saniye içinde oyundan atıyor 2 gün öncesine kadar böyle bir sorun yoktu oyunu SSD içine taşıdım ve bir iki oyun oynadım(o sırada grafikte bozulmalar başlamıştı ama anlamadım) sonra dün tekrar oynamak istedim ve sorun...
Öncelikle sorunu buldum ayrıca teşekkürler yazdıklarınız için Ayrıca youtube türkiyede ve bu forumda genelde benim videolar var şuan tavsiye gösterilen ve sizin ilk attığınız video benim:) neyse sorun ram yetersizliği Bütün oyunlarda test ettim bende 4+4 8GB ram var. Ve oyunlarda arkaplanı ne...
Öncelikle teşekkürler sistemde buna benzer çoğu şeyi düşünüp kartı oyunda maksimum 57 dereceye işlemciyi de 61 dereceye indirecek şekilde dan ayarı ve soğutucular kullandım ancak durum bu.
1587556203
Bakabilecek olan varmı? Ayrıca vegas pro ile render alınca videoda siyah ekranlı kısımlar oluyor
Merhabalar forumda bilgili kişiler bakarsa sevinirim. Sistemimde sadece Pubg oynarken sürekli olarak bir kararsızlık sözkonusu ekran kartı kullanımı sürekli düşüp çıkıyor buna bağlı olarak fps drop gelişiyor oyun çözünürlüğü veya oyun grafiği yükselt düşür farketmiyor. Ayarları düşürünce ekran...
Size şu kadarını söyleyeyim 8 yıl boyunca Türk telekom'da kaldım ve 8 yıl boyunca indirme ve yükleme veya kopma durumundaki sorunlarım hiçbir gün kesilmeden devam etti çok fazla sayıda arıza kaydı açmıştım neredeyse iki güne bir denilebilir ve en son telefon üzerinden yarı telefon...
Dostum az önce K58 sipariş verdim birçoğundan çok iyi olduğu videolarda ve teknik detaylarda gizli istersen birkaç gün bekle kargo gelsin sana YouTube kanalımda k58 in detaylı incelemesini paylaşayım YouTube kanalım: Hakan Evginer
Çözünürlük aynı
Bende seninkinden farklı olarak h81 anakart ve i5 4590 4. Nesil 3.70ghz ve rx580 var 200 civarı geziyor ki senin işlemcin daha iyi ve CS:GO İŞLEMCİ BAZLI bir oyun iyi oyunlar.