Steam item alıyor guard var şifre değiştim mailler safe kaspersky free tarama yaptı full tarama steam aile kütüphanesi şifresi bile koydum koymadan önce pazardan benden habersiz item alıyordu.
Kulaklığımın markası James Donkey 720 duymada herhangi bir problem yok fakat aynısını mikrofon için söyleyemem.Mikrofon dışarıdan fazla ses alıp veriyor.
Ses sürücüleriyle herhangi bir ilgisi varmı acaba hiç kurulum yapmadım ?
Bugün sorun başladı red dead redemption 2 oynuyordum sonrasında bugünde açtım fakat fotoğrafta görüldüğü gibi şifreyi falan girsemde login tuşuna basamadım.
Normal bir şekilde Red dead redemption 2 oynuyordum en son bir şey yoktu.Bilgisayarı diğer açışımda steam kütüphanem boştu fakat oyunlar yüklüydü.
Oyunu açmaya çalışırken geçersiz platform hatası veriyor.Oyun dosyalarını doğrulamak istediğimde ise disk yazma hatası veriyor. Nedeni ne acaba?
Fifa 22 de gelişmek skill haraketlerini bilinçli yapmak istiyorum. gibi vuruşlar yapmak istiyorum çok düşük ihtimalle atabiliyorum daha iyi öğrenmek istiyorum.
Özellikle fancy backheel lob çok estetik geliyor bana.
Zup oyunlarının serilerinde 1 saat geçti hala kart düşmedi normalde düşerdi 15 oyunda falan yaptım
1656340692
Bayağı zor düşmeye başladı daha hiç zup serisinden düşmedi hayırlısyla düşer inşallah
Fifa 22'de kariyerimde eski takımıma geri dönmek istiyorum bu yüzden cheat engine ile overollumu düşürdüm ama istediğim takımdan teklif gelmiyor. Ne yapmam lazım?