hsngndz isimli üyenin son içerikleri

1. H

Hazır Sistemler Neden Daha Pahalı ve Daha Kötü?

Hocam güzel yazı olmuş elinize sağlık. Tamda yeni bilgisayar toplamıştım acaba hata mı ettim derken çok iyi geldi :)
  2. H

Yeni sistem topladım parçalar uyumlu mu?

hocam bu arada benim izlediğim video bu değilmiş sonradan ayıktım :) aşağıdaki videoyu izlemiştim
  3. H

olabilir aslında bakalım dediğim gibi daha sonrası için muhakkak alıp takacağım. Hocam sitesinde yazan ölçülere göre 305 mm destekliyor kart da 298 mm inşallah sıkıntısız takarım :)
  4. H

anladım hocam teşekkürler bilgi için. Kioxia ı gördüm ama içeriğine bakmamıştım. Şimdilik idare etsin bakalımda sonra DRAM olanından ilave yaparız M2 slotu var nasıl olsa :)
  5. H

hocam videoyu izledim ikisi arasındaki fps farkı çok değil ama 10 derece gibi bir sıcaklık farkı dikkatimi çekti, hava soğutucu kullanacağım için az ısınması daha iyi olur diye düşündüm. Enermax daha iyimiş gerçekten fiyat olarak da uygun PSU çok araştırmamıştım Msı iyidir diye aldım ama iade...
  6. H

biraz ileriye dönük bir sistem olması için çalıştım hocam teşekkürler.
  7. H

Teşekkürler hocam :) iptal iade şansımız var hocam daha gelmedi ürünler. :) Hatta bazı parçalarda kararsız kaldım. 9700x yerine 1k farkla 7800x3D mi alsaydım diye çok düşündüm mesela.
  8. H

Aşağıdaki parçaları aldım ama önerilerinize açığım ANAKART : https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b850-gaming-plus-wi-fi-amd-am5-atx-fiyati,903526941.html FİYAT: 9.856 TL İŞLEMCİ ...
  9. H

Gigabyte Geforce Rtx 4070 Wındforce 2x Fan--

Hocam verdiğin bilgiler için çok teşekkürler. Ben almadım elimdeki kartla devam ediyorum şimdilik. Fiyatlar almış başını gitmiş. Daha 1 ay bile olmadı her kartın üstüne 2-3 bin tl koymuşlar. Enteresan bir memlekette yaşıyoruz maalesef...
  10. H

hocam bendede r5 5600 var araştırmalarıma göre çok bi darboğaz yapmıyor. Fiyatı uygun tabi ama ben kartı almaktan vazgeçtim.
  11. H

Deneyeceğim teşekkürler :)
  12. H

aynen düşük hızda çalıştırıyor fanları ayarlıyorum her kapatıp açtığımda eskiye dönüyor. En son bende saldım ne hali varsa görsün dedim. :) kış günü iyi oluyor da yazın çekilmiyor :)
  13. H

Sıcaklık takıntım biraz var aslında. Benim sistemde rx 6700 pulse biraz fazla ısındığı için değişmeyi düşünüyorum. Bu da ısınır dediğiniz gibi sanırım çift fanlı olması pek hoş değil
  14. H

ben bulamadım hocam teşekkürler. Nasıl karttır kullanan varmı acaba
  15. H

Merhabalar. indirimde olan aşağıdaki ekran kartını almayı düşünüyorum ama Gigabyte ın sitesinde kartı bulamadım olabiliyor mu böyle bir şey...
Geri