Merhabalar. indirimde olan aşağıdaki ekran kartını almayı düşünüyorum ama Gigabyte ın sitesinde kartı bulamadım olabiliyor mu böyle bir şey?
satıcı gigabtye değil ki hocam bulamamanız normalMerhabalar. indirimde olan aşağıdaki ekran kartını almayı düşünüyorum ama Gigabyte ın sitesinde kartı bulamadım olabiliyor mu böyle bir şey?
üretici gigbyte hangi marka kendisi satıyor ürününüsatıcı gigabtye değil ki hocam bulamamanız normal
seri noyu girdiğinde sistemde çıkar kartın bilgilerisatıcı gigabtye değil ki hocam bulamamanız normal
Merhabalar. indirimde olan aşağıdaki ekran kartını almayı düşünüyorum ama Gigabyte ın sitesinde kartı bulamadım olabiliyor mu böyle bir şey?
ben bulamadım hocam teşekkürler.![]()
GeForce RTX™ 4070 WINDFORCE 2X OC 12G Key Features | Ekran Kartı - GIGABYTE Turkey
Discover AORUS premium graphics cards, ft. WINDFORCE cooling, RGB lighting, PCB protection, and VR friendly features for the best gaming and VR experience!www.gigabyte.com
Emin misin ?
ben bulamadım hocam teşekkürler.
Nasıl karttır kullanan varmı acaba
Sıcaklık takıntım biraz var aslında. Benim sistemde rx 6700 pulse biraz fazla ısındığı için değişmeyi düşünüyorum. Bu da ısınır dediğiniz gibi sanırım çift fanlı olması pek hoş değil
aynen düşük hızda çalıştırıyor fanları ayarlıyorum her kapatıp açtığımda eskiye dönüyor. En son bende saldım ne hali varsa görsün dedim.6700 pulse nasıl ısınıyor ? Soğutması iyidir onun normalde ama Sapphire fanları düşük hızda döndürür sessiz olsun diye.
aynen düşük hızda çalıştırıyor fanları ayarlıyorum her kapatıp açtığımda eskiye dönüyor. En son bende saldım ne hali varsa görsün dedim.kış günü iyi oluyor da yazın çekilmiyor
![]()
forum.donanimarsivi.com
Afterburner ile yaparsanız her bilgisayar açıldığında bir daha uğraşmazsınız:
Rehber - Nvidia Ve AMD Ekran Kartlarında Fan Ayarı Yapmak !
Selamlar, Bu rehberimde size ekran kartı Fan ayarı yapmayı göstereceğim. MSI After Burner üzerinden fan ayarlarımızı yapacağız o yüzden: After Burner Linki -> https://www.msi.com/Landing/afterburner/graphics-cards...forum.donanimarsivi.com
R5 5600 var hocam darboğaz yapar diyorlar ama 4060ti almak istemiyorum fiyat uygunmu alınır mı? sizce ?Afterburner ile yaparsanız her bilgisayar açıldığında bir daha uğraşmazsınız: