Ürün geldi. Ağır oyun testimde %99 yükle Asus Dual 3060'ım maksimum 69 dereceleri buluyordu. Bu kartta da 69'dan yukarı çıkaramadım. Kasamın fotoğrafını atacağım. Fanlar %53 döndü. 178 Watt'tan yukarı çıkaramadım. GPU-Z'de maksimum saat hızı 2865 MHz göründü, doğru mu bilmem ama doğruysa gayet güzel bir hız. 3 fanlı pahalı MSI modelinde de 2900 küsur görünüyor. %3-4 fark için değer mi? Ürün 3060'ımı ikiye katlıyor performans olarak. Ben sevdim gayet. Coil whine fan sesi falan duymadım henüz. Kasam masa altında gerçi.
Gel gelelim, Gigabyte ürünü çok kötü paketlemiş. İnternetten kontrol ettim gerçekten 2 fanlı modelleri böyle paketliyormuş. Karton destek var kutuda, sünger yok köpük yok duba yok. Hatta benimkinde darbe kaynaklı elektrostatik poşette yırtılma olmuş, karton destek bükülmüş. Kutuda bandrol yok ama kartın içinde bulunduğu elektrostatik poşette gigabyte bandrolü var. Yine de size merdiven altı firma izlenimi yaratıyor. Hatta şüphelendim bi ara, acaba sahte ürün mü geldi diye.
Şansa sağlam gelmiş ürün. Taşınmaya hiç müsait değil bu kutu maalesef. Kargocular ırzına geçer gayet. Neyse, yani gigabyte ürün alacaksak bi dahakine köpüklü geleceğine emin olduğumuz bir model almamız gerek sanırım.