pc normal çalıyordu anakarta dokundum ve ekran gitti bilgisayarı prizden çektim ama ışıklar yanmayandevam etti bi 20 saniye sonra kapandı. Sonrasında tekrar bilgisyarı fişe takınca güç düğmesine basmadan fanlar dönüyor ve ışıklar yanıyor başlatınca dram hata ışığı yanıyor açılmıyor
1757017410...
Merhabalar pc çalılırken anakartta bi kablo düzeltcektim dokunurken ekran gitti daha sonra prizden çektim kasanın ışıklar yanmaya devam etti tekrar prize takınca pc açmama rahmen ışıklar yanıp fanlar dönüyor güce basınca dram ışığı yanıyor parça bozulmuş olabilir mi bi video gördüm statik elekt...
850w versiyonunu 5070li sistemde kullanıyorum bir sıkıntı çıkarmadı pc hocası bi hazır sistem videosunda detaylı bahsediyordu elektrik kesintilerine karşı birçok korumada içeriyor bütçe az ise alınabilir ve bitfenix müşteri hizmetleri aşırı iyi bi sıkıntı çıktımı ilgeleniyorlar
[H3 id='bu+sistem+paralarn+satn+aldm+daha+ucuza+toplardm+ama+full+beyaz+sistem+toplamak+istiyordum+sizce+bu+rnler+iyi+mi+hala+dnyorum+bilmediim+kt+durumlar+varsa+iade+edebilirim']bu sistem parçalarını satın aldım daha ucuza toplardım ama full beyaz sistem toplamak istiyordum sizce bu ürünler...
merhabalar oyuncu koltuğu araştıyordum zio venom modelini beğendim kampanyalı ürünü almayı düşüyordum ama sonradan farkettimki kampanya ayağı bizi kazıklıyorlamış kendim aynı özelliklerle normal ekleyince 8900 tl ye geliyor ve 2000 tllik ücretsiz ön arka logo ve yastığa isim yazdırma oluyor yani...
merhaba arkadaşlar 3 koltuk arasında kaldım. Sizce hangisi en iyisidir ya da başka öneriniz var mı?
Exvega Andromeda.
Hawk futere.
Zio Fabric premium kumaş.
merhaba arkadaşlar asus monitörümde vga ve dvi girişler var ekran kartım displayport girişi var hangi dönüştürücü daha iyi gider yoksa fark olmaz mı yardım ederseniz sevinirim
yorumlarınız için çok teşşekkür ederim
1596799785
evet
1596799798
umarım hemen gelir
1596799855
teşşekkür ederim
1596799945
üzüldüm umarım stoğu yine gelir ve alırsınız
kulaklık gelirsek tasarım olarak güzel
kulaklık pedleri çok rahat ama kafa kısmı uzun süre kullanımda rahatsız eder
mikrofon kalitesi güzeldi karşı net bi ses alıyor