Arkadaşlar merhaba Stlaker için bir Türkçe yama kurudum. Oyuna girince ayarlar bölümünü açamıyorum direkt oyundan atıyor, yama yüzünden galiba. Tükçe yamayı...
Arkadaşlar merhaba herkese iyi Sosyaller. Ben köy yerleşkesinde ikamet eden birisiyim. Birkaç yıldır bir internet sağlayıcısının internetini kullanıyorum ve...
Arkadaşlar merhaba. Warzone da grafikleri ne kadar yükseğe alırsam alayım silah skinleri ve operatörler bir türlü netleşmiyor. Hangi ayarla alakalı onu da...
Arkadaşlar merhaba. benim şuanda oynadığım bir Minecraft dünyam var. Bu dünyadaki bütün şeyleri hile ile bitirdim ejderi vs kestim. Fakat aynı dünyada evim...
Merhaba arkadaşlar. Kasamın RGB ışıkları kapanıyor mu bilmiyorum. Kasanın üzerinde buna ait bir düğme yok sadece reşit ve power düğmesi var. Şuan Asus'un...
Arkadaşlar merhaba. daha yeni Cloud 3 aldım. Fakat kulaklığı Jak girişi ile bağladığımda çalışıyor. USB ile bağladığımda kulaklığı görüyor fakat ses...
Arkadaşlar merhaba. Warzone'a başlayalı henüz 1 hafta falan oldu fakat ben battlepass konusunu tam anlayamadım. Birisi bana battlepass'i bitirirsen kendi...
Sadece hikayeyi oynarsan 50 saat civarında bitiyor. Ama oyunda bir sürü yan ve random görevler var. Onları da yapıp yavaş yavaş oynamanı tavsiye ederim.
Arkadaşlar merhaba. İlk kez RDR2 oynuyorum. En son bir petrol arabası çalıp tren soyduk. Sonra oyunu kaydedeyim dedim baktım kaydettiğim yerde %30 yazıyor...