AOC'yide bayağı inceledim.Ama vatan bilgisayar üzerinden satışı yok.Monitör sıkıntılı gelirse iade ve yeni ürün gönderimini beklemek istemiyorum.Bazi...
Dediğin herhalde AOC 24G42E.Bende North Bayou F80 monitör kolu var.Arkasinda civata delikleri olmadığı için bağlayamiyorum bunu.Hemde vatan üzerinden satın...
Dostlar selam 2 gün önce vatandan ASUS VG249QML5A 0.3Ms 240Hz monitörü aldım.Dün akşam test edebildim.Monitörde 2 adet ölü piksel + rahatsiz etmeyecek...
Dün akşam vatan bilgisayardan bu monitörü aldım.Büyük ihtimalle yeni bir model olduğu için hiçbir yerde incelemesini vesaire bulamadım.Özellik açısından...
Dün akşam vatan bilgisayardan bu monitörü aldım.Büyük ihtimalle yeni bir model olduğu için hiçbir yerde incelemesini vesaire bulamadım.Özellik açısından...
Monitörü kırdım diye bir konu açmıştım baktım ki tamiri olmayacak şimdi ise yeni bi monitör arayışına geçtim 27" LG kullanıyordum görüntü çok pikselliydi...
Arkadaşlar selamün aleyküm bende north bayou f80 monitör kolu var monitörü biraz yukarı cevireyim derken parmağım ekranın içine geldi çatlattı babama...