ben samsung galaxy note 5 kullanıyorum fakat telefon çekmiyor yalnızca acil aramalar diyor bu sorum telefonu ilk aldığımdada vardı fakat sim kartı çıkarıp birdaha taktığımda düzeldi birdahada ellemedim sonra batarya bozuldu sim kartı çıkarıp telefoncuya verdim geldiğinde sim kartı birdaha taktım...
2 kere yazmışsın ve sadece yazılım bilmek yeterli olmaz oyun motoru tasarım bunları nasıl paketleyip birleştereceğinide bilmen lazım fakat birileri ile grup olup iş bölümü yaparsanız herkes anladığı işi yapsa olabilir discordda sırf bunun için sunucular var
Sorunu başlıkta verdim kayıt defteriden ağ ayarlarını değiştirip uzun bir süre öyle kullanmıştım fakat sonrada eski kayıt defterini geri yükleyince laptop kafayı yedi huawei yazısından sonra parlaklık artıyo ya gelişmiş seçenekler diye biryere atıyo farklı farklı seçenekler var otomatik kurtarma...
telefonum durduk yere yalnızca acil aramalar hatası veriyordu telefonu kapatıp yeniden açmayı deneyince samsung yazısında takılıp kalmıştı telefonu sıfırlamıştım ozaman şimdi yine aynısı oldu ama zırt pırt verilerimin gitmesini istemiyorum kalıcı bir çözümü varmıdır rom atmayı son çare olarak...
Oyuna girdiğimde sürekli ping giriyor fakat kuzenime çok daha az ping giriyor fakat ben daha yüksek indirme hızı alıyorum ben ortalama 1.2 mbs alıyorum o 850kbs indirme hızı alıyor bunun sebebi nedir not: kuzenim kablo ile bağlıyor