hocam ibanez grg170dx alacagım ikinci el almak mantıklı mı yoksa sıfır almalıyız 0 alacaksak nereden almalıyız ikinci el olarak önerebileceğiniz ilan varmı ?
Saçı çok yağlandırıyor doğrudur ben her gün veya 2 güne 1 duş alıyorum o yüzden böyle bir şey yaşamadım ve hergun kullanmanızı önermem ben şahsen her duş sonrası sıkıyorum ama siz isteseniz 2 günde 1 yapabilirsiniz
bitfenix diğer sıvı sogutmalara göre cok da pahalı değil f/p sıvı sogutucusu yanlış biliyorsam düzeltin ama sanırsam rpm de ayarlanıyordu yani abartıya kacacagını da düşünmüyorum ve cok iyi performans verir , maddi acıdan sağlam kule tipi hava sogutucu alıp daha ucuza kapatabilirsin o da senin...
bende senin verdiğin örnekte ki gibi yapıyorum ve faydasını gördüm ayrıca kokusu da baya güzel spreyin fazla sıkmanı da önermem cok cabuk yaglandırabiliyor saca göre değişiyor ama ben 4-5 fıs sıkıyorum ki benim cok uzun saclarım yok
Kanıtlanmış bir etkisi olduğunu tam bilmiyorum Hacı ama en azından boy uzamasına yardımcı olduğunu duydum ki mantıken de çelişmiyor Arjinin vücutta protein oluşumunda yardımcı olan bir amino asit diye geçer