Ya 170 im ama 1.5 senedir uzamıyom benim sesim fln 2.3 sene once deisti ozaman bile boy atması olmadı sakalım fln yok yuzum yasıtlarımdan biraz kucukduruoAnakart kategorisinede boy konusu açmışsın gözümden kaçmadı değil. Soruna gelicek olursak tamamen genetik. Diğer konuda 1.70 olduğunu yazmışsın anne baba boyuna göre anormal bir durum yok yani hormonal eksikliğinin olduğunu söyleyemeyiz. İlla öğrenmek istiyorum diyorsan doktora git büyüme plaklarına baktır.
Bu sözleri boy ile alakalı soruları olan herkesden duydum o yüzden tek yapabileceğin doktora gidip büyüme plaklarına bakmak olucak. Bundan başka garanti yolu yok.Ya 170 im ama 1.5 senedir uzamıyom benim sesim fln 2.3 sene once deisti ozaman bile boy atması olmadı sakalım fln yok yuzum yasıtlarımdan biraz kucukduruo
Arjinin'i araştır derimYasım 15 bucuk tam 1.5 senede 4 cm uzadım babam 75 annem 57 herseye dikkat ederim bi ark vardı boyu benden 1 cm kısa 7.8 cm fark attı 1 senede baba anne boyları hemen hemen aynı
O ne demek kiArjinin'i araştır derim
Bir çeşit suplementO ne demek ki
AminoasitBir çeşit suplement
Kanıtlanmış bir etkisi yok growth hormonu ile alakalı.Arjinin'i araştır derim
Kanıtlanmış bir etkisi olduğunu tam bilmiyorum Hacı ama en azından boy uzamasına yardımcı olduğunu duydum ki mantıken de çelişmiyor Arjinin vücutta protein oluşumunda yardımcı olan bir amino asit diye geçerKanıtlanmış bir etkisi yok growth hormonu ile alakalı.
Ntrik asit üretimine yardımcı oluyor. Yani damar genişletici denebilir boya etkisi çoooookkkk dolaylı. Onun yerine erken uyumak daha çok etki eder büyümeye.Kanıtlanmış bir etkisi olduğunu tam bilmiyorum Hacı ama en azından boy uzamasına yardımcı olduğunu duydum ki mantıken de çelişmiyor Arjinin vücutta protein oluşumunda yardımcı olan bir amino asit diye geçer
Salonda en azından arjinin al en azından boyunu uzatır lafı çok geziyor hocam bende paylaşmak istedimNtrik asit üretimine yardımcı oluyor. Yani damar genişletici denebilir boya etkisi çoooookkkk dolaylı. Onun yerine erken uyumak daha çok etki eder büyümeye.
Aynı konuyu farklı şekillerde açıp konu kirliliği yapma yasakYasım 15 bucuk tam 1.5 senede 4 cm uzadım babam 75 annem 57 herseye dikkat ederim bi ark vardı boyu benden 1 cm kısa 7.8 cm fark attı 1 senede baba anne boyları hemen hemen aynı