bende ph 315-55 modeli var 3070 i7 12700h lı olan fakat predator senseden klavyeyi (tek bir renk yada farklı renkler yapmaya çalıştığımda yani) statik modda rgb çalıştırmayı denediğimde klavyede herhangi bir ışık yanmıyor fakat dinamik moda geçtiğimde yanmaya başlıyor lütfen yardımcı olun
17 yaşındayım ve bütün arkadaşlarımda papara ininal gibi kartlar var internetten alışveriş yapacağımda onlara para veriyorum kendim papara açmayı denediğimde ebeveyn doğrulaması istedi ininal kartlardada nedense atm den yükleyemiyorum hata oldu diyor acaba hem doğrulama gerektirmeyen hemde çok...
Babam 9 eylülde s23 ultra 512gb telefonu aldı ve instagramdan satıcı bulmayı kendisi sever ve teknoicon.comdan almaya karar verdi fakat siteleri akakcede olmaması garibime geldi çünkü 5k ucuzdu orda neyse 1 hafta oldu hala kargoya vermemişler acaba bilgisi olan biri varmı site hakkında?
Ses yüksekliği ne kadara çıkıyor az gelirmi ve batarya hacmi ne kadar kulaklık kaç saat kendi başına dayanıyor anneme almayı düşünüyorum
1725205680
1200tl ye alınır mı? şuan yoksa başka bir şey varmı
Çok aşırı üflemesini istemiyorum bir çok özelliği var hem 3 ü 1 arada genellikle 3ü1 aradalar 70 80 watt oluyor ve çok ses yapıyor bu 5 kanat 55w kanatları geniş tam isteklerimi karşılıyor sizce yetmezmi bide siz ne önerirdiniz
1725021796
Yani serinletsin yeter çok üflemesini istemiyorum
Beyler bütçe 3000 ama 2500 lüklerden olursa iyi olur birde bakınırken premier önerenleri gördüm acaba trendyoldan
https://ty.gl/wwi1eguong719
Bunumu alsam sessiz olsun bide serinletsin yeter öyle aşırıüflemesine gerek yok
Vantilatör almayı düşünüyorum gelecek yaz pahalanır geç kalsamda şimdiden alayım
vantilatör özellik olarak 80watt , pervaneler 18inç ve genişlik olarak geniş. alınır mı? ve alacaksam hangi satıcıdan almam güvenli olur acaba bilenler yardımcı olabilirmi bazı satıcıları kargo kutusuyla ilgili...
Bende bu olay laptopta oluyordu acer predayor 300 3070 vardı bendede sorunu şöyle çözdüm ya windows 11 kurucan en güncel driverı öyle kullanabilcen yada ekran kartı sürücüsünü üreticinin (asus msi falan) verdiği driverdan kurcan eğer 2 sindede olmadıysa biraz eski sürücüleri dene (en günceli 538...
Linki
https://www.pazarama.com/master-mtr-f300-masaustu-vantilator-p-6922574589014
Aga masaüstü fan istiyorum bu geldi karşıma bayada güçlü gözüküyor 12 inç
(masaüstü istiyorum ama diğer türlerdende olur)
Varta nın 1 tanesi 2700 mahlık dan 4 tane şarj edilebilir aldım (toplam 500tl) bide vartanın pil şarj şeyini(500tl) aldım 4 ayı bırak her gün oyun oynadım 7 ay oldu 1 kere bitti tam oyun oynuyoduk arkadaşla direk 2 dakika taktım ondan sonrada 1 ay oldu
Alacaksanız yüzde gösteren şarj...
Beyler bende aynısı var suyun altına 2 kere gir çık yapınca o top sistemi zaten ağzınızı ve burnunuzu kapatacak kadar su almış oluyor yani top sistemi çalışsada tam düzgün deil böyle oksijen tüpü olanlar daha iyidir