Hydra231 isimli üyenin son içerikleri

1. H

3 gündür uyumuyorum ve deneyimlerim

Su tuketimim her zaman çok fazlaydı, yorgunluğa cok iyi geliyordu. Yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim 😀
  2. H

Uyudum hocam zaten dün ve bugün 3:40 gibi uyandım. Dedikleriniz zaten oluyordu ve amacıma ulaşmamın ardindan da direk uyudum
  3. H

Öncelikle hocam merhabalar, evet dediğiniz doğru pıhtı atar demeyelim de risk artar diyelim, inanıp inanmamak size kalmış, uyku rahatsızlığı olan bir arkadaşım var ve arada sırada çok garip davranıp bana böyle şeyler diyordu, önce bende sizin gibi düşünmüştüm fakat okulda adamı gördüğümde resmen...
  4. H

Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın hocam, artık uyumanın vakti geldi gibi hissediyorum, içimde çok fazla gerginlik, kafa karışıklığı, ve kendim ile kavga etmeler gibi şeyler yaşıyorum, telefonu elimde tutamiyorum artik, oyunlarda bile karar veremiyorum sürekli kendim ile çelisip duruyorum...
  5. H

Doğru, gece cs de sinirlenip masaya vurunca da aynısı oluyor. 😀
  6. H

Evet ilk zamanlar yokluyor artık uyumak istiyorsun ve yattığın gibi uyuyacak duruma geliyorsun, azda olsa kestirmişligim vardır çünkü bünyen hiç buna alışık değil ve arada uykuya kayiveriyorsun fakat ben yaşadığım gibi gidip soğuk suyla elimi yüzümü yıkayıp balkonda bir yarım saat falan...
  7. H

Evet ve artık tamamen içimde bir ürperti var bir şey yapmak istediğimde sanki başka birisi engel oluyormuş gibi hissediyorum, sabah 9 dan beri disaridaydim ve sadece bank ta oturdum öylece ve nedense her zaman izlemiyordum gibi hissettim 1742902433 Eğer gecenin bir vakti ailenin yanında...
  8. H

Teşekkürler!
  9. H

Soyle cevap vereyim, evet meraktan dolayi hellblade gibi oyunlrda psikoz etkisini merak etmistim, halusinasyonlarin nasil oldugunu da zaten hep merak eden birisi olduğumdan dolayi yapma karari aldim, Matematik uzerinde sadece 10 dk falan dayanabildim pisagor gibi seyleri anlayamadigim icin ne...
  10. H

Cuma saat tam 00.00 başladığım bu serüvene hala devam ediyorum, yaklaşık 75 saat civarı uyumuyorum ve deneyimlerimi, suanki durumumu paylaşmak istiyorum. Ayrıca 100 saate ve yukarısına çıkmaya çalışacağım. İlk 15 saat gayet normal geçti uykusuzluk ve yorgunluk harici bir şey yoktu, ta ki 24...
Top Bottom