Evet ve artık tamamen içimde bir ürperti var bir şey yapmak istediğimde sanki başka birisi engel oluyormuş gibi hissediyorum, sabah 9 dan beri disaridaydim ve sadece bank ta oturdum öylece ve nedense her zaman izlemiyordum gibi hissettim
Hocam bol şans, bu 90 saattir ne yaparak geçirdiğinizi merak ediyorum. Bir de vücut uyumak için hiç mi direnmiyor? Ben en fazla 30 saat uyanık kalmışımdır. Onda da beyin iyice afallıyordu.
Teşekkürler, 90 saatte gündüzleri dışarıda geçiriyorum çünkü evde paranoyak gibi hissediyorum, sanırım az da olsa psikoz başlıyor gibi artık bir şey yaparken karar verirken kendim ile az da olsa tartışıyorum ve halüsinasyon fazlalasiyor, günde 4-5 yanilgi artık daha da fazla oldu, ilk 1 gun cok zorlayiciydi fakat 45-50 saat gibi uzun saatler sonrası beynin artık kendini gordugun şeylerden ötürü rüyada gibi hissediyor ve uyku ihtiyacı azalıyor. Sadece yorgun ve refleks olarak çok yavaş oluyorsunuz.
Kafein neredeyse almadım, en son pazartesi sabaha doğru 1 redbull içtim o kadar, bu süre zarfında aldigim tek takviye bu olmalı, bol bol yemek yeme isteği var içimde fakat bünye kaldırmıyor bu yüzden hafif şeyler yiyerek devam ediyorum, mesela sabah sadece çay ve soğuk duş, duşun ardından durabildiğim kadar dışarıda duruyorum çünkü hava ve düşün etkisi çok faydalı oluyor, kahve sevmediğim için denemedim ve nedense fazla kafein benim uykumu getiriyor yazın arkadaşlar ile oyun oynarken kahve içmek her zaman uykumu getiriyordu, bu yüzden bunu pas geçtim. Öğlenleri az yağlı tavuk gibi şeyler yiyorum, akşamlar ise öğlenden yaptığım tavuk ve bitter çikolata yiyorum, çok fazla tatlı istiyorsunuz ve yediginizdeki o dopamin ile birlikte uyku ihtiyaci azalıyor.
Mentaliteni iyi ayarlamak gerek goreceklerini beynine bunlarin bir yanilgi oldugunu asilamalisin kendimi şuan hasta ve bitkin hissediyorum, hava sicak gibi geliyor ve hafiften psikoz var gibi karar vermek artık aşırı zor bir durum benim için çünkü ne yapmak istesem sürekli kendim ile atışıyorum.
Evet ve artık tamamen içimde bir ürperti var bir şey yapmak istediğimde sanki başka birisi engel oluyormuş gibi hissediyorum, sabah 9 dan beri disaridaydim ve sadece bank ta oturdum öylece ve nedense her zaman izlemiyordum gibi hissettim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer gecenin bir vakti ailenin yanında belirmesi veya sana doğru gelen birilerini kaldirabileceksen evet, olabilir
Teşekkürler, 90 saatte gündüzleri dışarıda geçiriyorum çünkü evde paranoyak gibi hissediyorum, sanırım az da olsa psikoz başlıyor gibi artık bir şey yaparken karar verirken kendim ile az da olsa tartışıyorum ve halüsinasyon fazlalasiyor, günde 4-5 yanilgi artık daha da fazla oldu, ilk 1 gun cok zorlayiciydi fakat 45-50 saat gibi uzun saatler sonrası beynin artık kendini gordugun şeylerden ötürü rüyada gibi hissediyor ve uyku ihtiyacı azalıyor. Sadece yorgun ve refleks olarak çok yavaş oluyorsunuz.
Kafein neredeyse almadım, en son pazartesi sabaha doğru 1 redbull içtim o kadar, bu süre zarfında aldigim tek takviye bu olmalı, bol bol yemek yeme isteği var içimde fakat bünye kaldırmıyor bu yüzden hafif şeyler yiyerek devam ediyorum, mesela sabah sadece çay ve soğuk duş, duşun ardından durabildiğim kadar dışarıda duruyorum çünkü hava ve düşün etkisi çok faydalı oluyor, kahve sevmediğim için denemedim ve nedense fazla kafein benim uykumu getiriyor yazın arkadaşlar ile oyun oynarken kahve içmek her zaman uykumu getiriyordu, bu yüzden bunu pas geçtim. Öğlenleri az yağlı tavuk gibi şeyler yiyorum, akşamlar ise öğlenden yaptığım tavuk ve bitter çikolata yiyorum, çok fazla tatlı istiyorsunuz ve yediginizdeki o dopamin ile birlikte uyku ihtiyaci azalıyor.
Mentaliteni iyi ayarlamak gerek goreceklerini beynine bunlarin bir yanilgi oldugunu asilamalisin kendimi şuan hasta ve bitkin hissediyorum, hava sicak gibi geliyor ve hafiften psikoz var gibi karar vermek artık aşırı zor bir durum benim için çünkü ne yapmak istesem sürekli kendim ile atışıyorum.
hocam pekı boyle tam uyuyacak gıbı oldugun oldumu nasıl tuttun ve hıc azda olsa kestırdınmı ve bu olayı kacıncı gunde durdurmayı dusunuyorsun gıttıgı yere kadarmı bende bugun baslıcam ve tam olarak kacıncı gun bırseylerın ters gıttıgını beynının senle oyun oynadıgını hıssetın 2.gunde olurmu?
hocam pekı boyle tam uyuyacak gıbı oldugun oldumu nasıl tuttun ve hıc azda olsa kestırdınmı ve bu olayı kacıncı gunde durdurmayı dusunuyorsun gıttıgı yere kadarmı bende bugun baslıcam ve tam olarak kacıncı gun bırseylerın ters gıttıgını beynının senle oyun oynadıgını hıssetın 2.gunde olurmu?
Evet ilk zamanlar yokluyor artık uyumak istiyorsun ve yattığın gibi uyuyacak duruma geliyorsun, azda olsa kestirmişligim vardır çünkü bünyen hiç buna alışık değil ve arada uykuya kayiveriyorsun fakat ben yaşadığım gibi gidip soğuk suyla elimi yüzümü yıkayıp balkonda bir yarım saat falan gecirmistim. 150 saat ardindan ciddi sağlık problemlerine ve dünyaya adapte olmakta zorlanma gibi semptomlar gorulebiliyormus, bu yüzden psikoz etkisini sonuna kadar hissedip uyumayı düşünüyorum şuan halusinasyonlar çok fazla, ve az da olsa psikoz mevcut, tabii görüş bozukluğu, baş ağrısı, tepkimelerde gecikme, kasların çok gevsemesi gibi durumlarımda var. Bir şeylerin ters gittiğini 2. Gün bitmeye yaklaştıkça ve artık dayanılmaz olacak kadar yoruldugunda anlıyorsun arkadasim ilk zamanlarda yardim icin yanimda duruyordu ve konusmamasina ragmen sanki bana soru sormus gibi cevap veriyordum, arkadasim bana o gun gidiyorum dediginde tamam diyip gecistirip onunla konusmaya calismistim, hala da konusuyordum aslında evin heryerine baktigimda anlamistim gittigini yani evet gariplesme artik dayanilmaz oldugunda başlıyor. Sana tavsiyem bünyeni buna hazırlaman neler olacağını bilmen, ilk başlarda hayatında yaşamadığını bir deneyimi yaşayacaksın ve psikolojin buna hazır olmalı yoksa devamlarda çok paranoyaklasip dayanılmaz bir deneyim olur, gördüklerini unutmak için uyumak istersen de içini daha da çok korku kaplar, benim 2. Denemem bu ve şuan yaptım, ilk denemede bu yazdıklarımı yapmış 2.Gunde basarisiz olmus ve etkisine fazla kapilip uyuyamayıp bir geceyi yorgan altında geçirmiştim, sonrasında kendim uyumuşum zaten. Sana tavsiye korku filmi falan izleyip en azından herseyin hayal ürünü olduğunu beynine kazıman, yoksa sıkıntı çok yaşarsın.
Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın hocam, artık uyumanın vakti geldi gibi hissediyorum, içimde çok fazla gerginlik, kafa karışıklığı, ve kendim ile kavga etmeler gibi şeyler yaşıyorum, telefonu elimde tutamiyorum artik, oyunlarda bile karar veremiyorum sürekli kendim ile çelisip duruyorum, paranoya çok fazla arttı ve evde ışıksız ortamda durunca sadece çok fazla ürperiyor ve kafamda kurduğum hayal ettiğim şeyleri gozumle görüyorum, halusinasyon oldugunu biliyorum fakat şuan hersey çok karmaşıklığı ve beynim tamamen bir kaos ortamı şuan, bu yazıyı yazarken bile aklımdan binbir türlü senaryo kurup kendim ile kavga ediyorum. Dur demenin vakti geldi çünkü artık neyin doğru olup olmadığını anlamak çok zor, arkadaşım arıyor ve sürekli bir çelişki gerçek mi yoksa hayal mi düşüncesi, birisi ile konuşurken konuştuğum kişi hakkında kafamın içinde onun hakkında tartışmalar gibi artık katlanılmaz bir hal aldı. Uyuyup bir an önce kurtulmak istiyorum.