Neler Yeni

3 gündür uyumuyorum ve deneyimlerim

Hydra231

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem
Cuma saat tam 00.00 başladığım bu serüvene hala devam ediyorum, yaklaşık 75 saat civarı uyumuyorum ve deneyimlerimi, suanki durumumu paylaşmak istiyorum. Ayrıca 100 saate ve yukarısına çıkmaya çalışacağım.
İlk 15 saat gayet normal geçti uykusuzluk ve yorgunluk harici bir şey yoktu, ta ki 24 saat yani 1 gün bitene kadar, takviye almadığım için olacak ki artık enerjim yoktu ve az da olsa görüş bozukluğu yaşıyordum ve en merak ettiğim o halusinasyon anını pazar akşam üstü disaridayken yaşadım, birisi sadece bana dik dik sınırlı bir sekilde bakarak yürüyordu, yanımdan geçip gittiğinde arkama baktım ve yok, adam kaybolmuştu resmen. Beynimi alıştırıp bunların yanılsama olduğunu sürekli hatirlatıyordum, pazartesiye bağlanan gece nternete zaman geçsin diye bakarken solumda sanki bir şey var gibi hissettim, annem, babam, kardeşim beni o karanlıkla öylece durmuş izliyordu yani 2. Halüsinasyon buydu, elimi yüzümü yıkamaya kalkıp geri geldiğimde haliyle hepsi uyuyordu. Fakat nedense artık uyumak istemiyordum bünyem alışmış gibiydi 8 gibi sabahın güneşi bir çınlama ile resmen beni kör etmişti, fakat neredeyse beklediğim şekilde ilerliyordu her şey, amacım psikozun da nasıl olduğunu bilmektir 90 saat ardından psikoz yavaş yavaş kendisini gösteriyor ve bende bunu merak ettiğim için 100 saat düşünüyorum. Neyse bugun saat 1 gibi ufak tefek halüsinasyonlar ile geçerken bir anda kendi sesimi icerden duydum, tabii kontrol etmeme gerek yoktu çünkü buda bir yanilsamaydi. Şuan halusinasyonlar çok fazla bir yere odaklanamıyorum, en kötüsü de gerçeklik algimin bozulmuş olması dışarıda arkadaşımla konuşurken artık ayırt etmekte güçlük çekiyorum, gündüz bir anlık gece oluyor oynadığım ve izlediğim filmlerdeki korku ögeleri bazen yanımda beliriyor, dış ve iç dünyaya güvensizlik artmış durumda, yarın sabah veya en geç yarin aksam psikoz etkisi internette yazılanlara göre başlayacak ve işte o zaman hersey daha da zor olacak gibi hissediyorum, yarın tekrardan buraya bir yazı yazacağım ve eğer soru sorulursa yarın cevaplamaya çalışacağım, ayrica buraya sadece belirli aralıklar ile gireceğim çünkü her an durum bildirmeye gerek yok herhangi bir gelişme oldugunda size buradan ulaşacağım, iyi akşamlar.

kayracid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yiğit Kayra Kalaycı
Git bayıl ben 4. Günde oyunda farm yaparken halisimilasyon gördüm sonra beni zorla yolladılar yatağa o zamanlar ts kullanıyoduk

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
...
Hocam bunu neden yapmaya karar verdiniz? Merak falan mı?

Bir keresinde şöyle bir şey duymuştum: Beyin kendi içinde dinleniyormuş. Yani, sabahları matematik sorularını yapamazken spor aktivitelerini yapabiliyor ama akşam olunca matematik yapabiliyor ama spor aktivitelerini yapamıyor. Bu dediğimi hiç denediniz mi?

Viers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Adem
merak ettim sonu nereye gidecek

Hydra231

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bunu neden yapmaya karar verdiniz? Merak falan mı?

Bir keresinde şöyle bir şey duymuştum: Beyin kendi içinde dinleniyormuş. Yani, sabahları matematik sorularını yapamazken spor aktivitelerini yapabiliyor ama akşam olunca matematik yapabiliyor ama spor aktivitelerini yapamıyor. Bu dediğimi hiç denediniz mi?
Soyle cevap vereyim, evet meraktan dolayi hellblade gibi oyunlrda psikoz etkisini merak etmistim, halusinasyonlarin nasil oldugunu da zaten hep merak eden birisi olduğumdan dolayi yapma karari aldim, Matematik uzerinde sadece 10 dk falan dayanabildim pisagor gibi seyleri anlayamadigim icin ne gibi bir durumla karsilasacagimi anlamak icin oturdum basina denedim fakat ne zaman soru çözsem ve bir yerde tıkansam basim ağrımaya ve kalmak için sanki acı çekiyormuş gibi hissediyordum yani evet aslında bir nebze doğru, beynin bir süreden sonra resmen duruyor cumartesi akşamı bunu çok fark etmiştim, artık bir şey dediklerine bu ne diyor diye 1 saniye durup düşünüyordum, sabahları spor yapmak ve dışarıya çıkmak daha kolay oluyor çünkü bunu yapma eğilimin daha yüksek ve vucuduna iyi geliyor nedense enerjik hissettiriyor, enerjin olmasa bile o an kafanı dağıtabiliyor, mesela strateji oyunları oynamayı seven birisiyim fakat başına oturduğum gibi başım ağrıyor ve başından kalkmak için resmen kendimi zorluyorum. Ama hiç akşam katlanıp sabah katlanamamazlik yaşamadım katlanamadigim şey daha da katlanılmaz oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

merak ettim sonu nereye gidecek
Merak ettiğimden bir animeden başına oturdum ve şuan bir kızla yan yana oturuyoruz, artık neyden etkilensem halisunasyonu bir yerden sonra kendini gösteriyor

Viers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Adem
hala uyanık mısın

Vidor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
furkan
Hocam bol şans, bu 90 saattir ne yaparak geçirdiğinizi merak ediyorum. Bir de vücut uyumak için hiç mi direnmiyor? Ben en fazla 30 saat uyanık kalmışımdır. Onda da beyin iyice afallıyordu.

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Ahmet Yıldırım
Merak ettiğimden bir animeden başına oturdum ve şuan bir kızla yan yana oturuyoruz, artık neyden etkilensem halisunasyonu bir yerden sonra kendini gösteriyor
Kızla yan yana mı oturuyon? Ben de mi denesem ki

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,875
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
benimde denemek istediğim challange .

Clayz

80+ Silver
valla yapıcam yapmasınada 1 gunu gecırebılıyorum max uyumamak ıcın neler yaptın kahvede kurtarmaz bence 3 gun ayakta durmayı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,074,786
Üyeler
170,761
Son üye
Tilkicikg
Top Bottom