çıkma sesi gelmiyor zaten 2 tane kablo takılı biri çıkınca altaki ışık sönüyo diğeri çıkınca ışık krımızı oluyo ama ekranım siyah olunca o ışık yeşil kalıyo ekran gitti daha demin yine telefonun fenerini ekranın kenarında tuttum ve ekranda feneri nereye tutarsam ordaki görüntü ortaya çıktı ama...
olmadı yarın arkadaşın kasasına bağlarım monitörü birde orda denerim yine aynısı olusa monitörü değiştiririz artık
1684617472
deniyeyim bi
1684617747
İnternetten bitanesini denereken bu hatayı evrdi başka bi siteden deneyeyim
1684618036
ya onun için aygıt yöneticisinden girip erkan kartını güncelleye bastım en güncel sürümü yüklü diyor hatta bidaha yeniyeyim senin için
1684617317
ya eski bi bilgisayar zaten ama ekran gidince monitörün ışığı yanıyor
ve gerçekten büyük sorun yaratıyor oyun oynayamıyorum video izleyemiyorum internetten satranç oynarken bile gidiyor yani ekran kartını zorlamayan bir şey yaparken bile ekran gidiyor satrançta 3 dk süre oluyor ve ekran gidince 1 hamlenin süresi 1:40 dk gibi bir şey oluyor bu yüzden pc kullanmak...
Bilgisayarımda birkaç gün önce bir sorun başladı durduk yere ekran siyah oluyor monitörü 5-6 kez aç kapa yapmadan düzelmiyor ilk başta düzelir dedim düzelmedi youtubede biraz baktım güç seçeneklerinden performans yerine dengeli yada tasaarufu seçin diyodu yaptım ama düzelmedi ekran kartınında...
Eskidende oynadığım zulayı tekrar indirip oynamak istedim fakat zula setupu açmaya çalıştıımda "*Zula stupun olduğu yer*contains an incorrect path" hatası veriyor yardım edebilecek varmı. Yani düzeltenler olmuş