HydraEXE isimli üyenin son içerikleri

1. HydraEXE

Çözüldü✓ (Yardım) Ekran Gitmesi !!!!!

teşekkür ederim yardımlarınız için:peepokalp:
  2. HydraEXE

çıkma sesi gelmiyor zaten 2 tane kablo takılı biri çıkınca altaki ışık sönüyo diğeri çıkınca ışık krımızı oluyo ama ekranım siyah olunca o ışık yeşil kalıyo ekran gitti daha demin yine telefonun fenerini ekranın kenarında tuttum ve ekranda feneri nereye tutarsam ordaki görüntü ortaya çıktı ama...
  3. HydraEXE

denerim tamamdır 1684682251 1684682327 Radeon X1650 Series Win 7 64 Bit
  4. HydraEXE

olmadı yarın arkadaşın kasasına bağlarım monitörü birde orda denerim yine aynısı olusa monitörü değiştiririz artık 1684617472 deniyeyim bi 1684617747 İnternetten bitanesini denereken bu hatayı evrdi başka bi siteden deneyeyim 1684618036
  5. HydraEXE

ya onun için aygıt yöneticisinden girip erkan kartını güncelleye bastım en güncel sürümü yüklü diyor hatta bidaha yeniyeyim senin için 1684617317 ya eski bi bilgisayar zaten ama ekran gidince monitörün ışığı yanıyor
  6. HydraEXE

ve gerçekten büyük sorun yaratıyor oyun oynayamıyorum video izleyemiyorum internetten satranç oynarken bile gidiyor yani ekran kartını zorlamayan bir şey yaparken bile ekran gidiyor satrançta 3 dk süre oluyor ve ekran gidince 1 hamlenin süresi 1:40 dk gibi bir şey oluyor bu yüzden pc kullanmak...
  7. HydraEXE

Bilgisayarımda birkaç gün önce bir sorun başladı durduk yere ekran siyah oluyor monitörü 5-6 kez aç kapa yapmadan düzelmiyor ilk başta düzelir dedim düzelmedi youtubede biraz baktım güç seçeneklerinden performans yerine dengeli yada tasaarufu seçin diyodu yaptım ama düzelmedi ekran kartınında...
  8. HydraEXE

Yardım Zula incorrect path hatası

Hocam Yardım eder misiniz banada 1667033565 zula için
  9. HydraEXE

Zula contains an incorrt path hatası

reis pc m gerçekten çok kötü başka eğleneblecğeim oyun yok 2gb ram 1gb ekran kartı ile oynayabileceğim en iyi oyun yani
  10. HydraEXE

tamamdır yinede saol
  11. HydraEXE

reis bende uygulama indirli değil indirmek istiyorum setupu açtığımda hata veriyo
  12. HydraEXE

deniyeyim bi 1666719719 Saçma saçma siteler çıktı bi dosya.co da vardı oda silinmiş diyor 1666719975 Hocam Senin Bakıp bana link atabilme şansın varmı
  13. HydraEXE

ya biraz araştırma yapabilir misin yada mesela zula fix yazınca fln çıkar mı
  14. HydraEXE

Eskidende oynadığım zulayı tekrar indirip oynamak istedim fakat zula setupu açmaya çalıştıımda "*Zula stupun olduğu yer*contains an incorrect path" hatası veriyor yardım edebilecek varmı. Yani düzeltenler olmuş
  15. HydraEXE

Yardım Zula incorrect path hatası

Hocam nasıl çözdüğü anlatabilme şansın varmıdır windows 7 kullanıyorum uzun süredir bu haayı alıyorum bi yardım ette bende düzelteeyim
Geri