Yardım Zula incorrect path hatası

O değilmiş hocam değiştirdim bir şekilde ve açabildim çok sağolun gece gece rahatsız ettiysem kusura bakmayın tekrar teşekkürler iyi geceler :D
Rica ederim ne demek :) iyi geceler sizede
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Chiara İsimi nasıl değiştirdiniz acaba bende değiştireyim :D

Son düzenleme:
Rica ederim ne demek :) iyi geceler sizede

@Chiara İsimi nasıl değiştirdiniz acaba bende değiştireyim :D
hocam biraz uzun bu link kısaca anlatmış kolayca yapabilirsin kusura bakma biraz geç gördüm

hocam biraz uzun bu link kısaca anlatmış kolayca yapabilirsin kusura bakma biraz geç gördüm
adam sorumluluk almam falan demiş klasörleriniz gidebilir falan diyo dinleme hiç sıkıntı yok aynısını yaparsan tertemiz yöntem

adam sorumluluk almam falan demiş klasörleriniz gidebilir falan diyo dinleme hiç sıkıntı yok aynısını yaparsan tertemiz yöntem
@Astra G

O değilmiş hocam değiştirdim bir şekilde ve açabildim çok sağolun gece gece rahatsız ettiysem kusura bakmayın tekrar teşekkürler iyi geceler :D
Hocam nasıl çözdüğü anlatabilme şansın varmıdır windows 7 kullanıyorum uzun süredir bu haayı alıyorum bi yardım ette bende düzelteeyim

@Astra G
Hocam Yardım eder misiniz banada

Hocam Yardım eder misiniz banada
zula için

Geri