Merhaba "Vodafone" telefon hattı kullanıyorum. Redli fırsat 30GB paketi kullanıyorum 30GB internet yanında sınırsız internete sahibim. Fakat 30GB internetim bittikden sonra sınırsız internetimi kullanmak yerine "akıllı ınternet aşım paketi" adında bir paket kullanıyor ve ücretlendirme yapıyor bu...
Merhaba, beş-altı ay önce topladığım RTX 4060 ekran kartlı sistem tam performans vermiyor. İçinde işlemci olarak i3-12100F var. Oyun testlerine baktığım zaman Gigabyte RTX 4060 Windforce modeli Valorant'ta 339 FPS veriyor. Benim ekran kartım Gigabyte RTX 4060 eagle modeli. Valorant'ta 190-200...
XMP denedim XMP açınca sistem açılmıyor bios pili çıkartıp tekrar takıyorum ve düzeliyor her şeyi denedim olmaması için fakat işe yaramıyor xmp yerine manuel 3200Mhz yaptım ramlerimi
RTX 4060 alabilirsin hocam ama Gigabyte Eagle alma ben eagle 4060 kullanıyorum RTX 3050 li arkadaşım ekran kartı isteyen oyunlarda benden yüksek fps alıyor işlemci ve diğer bileşenlerimiz aynı(ssd vb..)
RTX 4060 alabilirsin hocam ama Gigabyte Eagle alma ben eagle 4060 kullanıyorum RTX 3050 li arkadaşım ekran kartı isteyen oyunlarda benden yüksek fps alıyor işlemci ve diğer bileşenlerimiz aynı(ssd vb..)
Merhaba, beş-altı ay önce topladığım RTX 4060 ekran kartlı sistem tam performans vermiyor. İçinde işlemci olarak i3-12100F var. Oyun testlerine baktığım zaman Gigabyte RTX 4060 Windforce modeli Valorant'ta 339 FPS veriyor. Benim ekran kartım Gigabyte RTX 4060 eagle modeli. Valorant'ta 200-250...