Vodafone ek paket kullanılamıyor

Hyp3r B

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba "Vodafone" telefon hattı kullanıyorum. Redli fırsat 30GB paketi kullanıyorum 30GB internet yanında sınırsız internete sahibim. Fakat 30GB internetim bittikden sonra sınırsız internetimi kullanmak yerine "akıllı ınternet aşım paketi" adında bir paket kullanıyor ve ücretlendirme yapıyor bu paketi nasıl kapatıp sınırsız internetimi kullanabilirim acaba?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-02-18 004614.png
    Ekran görüntüsü 2024-02-18 004614.png
    31 KB · Hit: 78
Merhaba "Vodafone" telefon hattı kullanıyorum. Redli fırsat 30GB paketi kullanıyorum 30GB internet yanında sınırsız internete sahibim. Fakat 30GB internetim bittikden sonra sınırsız internetimi kullanmak yerine "akıllı ınternet aşım paketi" adında bir paket kullanıyor ve ücretlendirme yapıyor bu paketi nasıl kapatıp sınırsız internetimi kullanabilirim acaba?
Sınırsızın içeriği ne? Büyük ihtimalle WhatsAppda falan geçerlidir o.

Saolun hocam bilgilendirme için.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sanırsam sizin yazdığın gibi whatsapp için olmalı.

Uygulamadan girip tobiye paket detaylarını sorar mısın

Geri