25K Bütçede diğer tüm donanımlar hemen hemen aynı fiyata RTX4060 vs RTX3070 arasından hangisini tavsiye edersiniz ? Bilgisayarların özellikleri şu şekilde:
RTX3070 / RTX4060
RYZEN 5 5600
ASUS PRİME B550M-A
XPG BLADE S70 1TB SSD
XPG VALOR AİR 600W PSU
Genellikle Valorant Csgo Gta5 Cities...
Bahsettiğim gibi kafamı karıştıran saf güç olarak RTX3070in belirgin önde olması ama 4060ın da yeni bir kart olması. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz oynadığınız oyunlar genelde hikayeli değil de multiplayer fps oyunları olsaydı ?
Hocam bu bilgisayarı da gördüm ama donanımların kalite ve markaları pek hitap etmedi bana. Biliyorum daha ucuz ve performanslı olabileceğini ama kalite ve belli bir süre güncellemeden kullanmak daha önemli benim için.
Peki DLSS olmayan oyunlar şu an için daha ağırlıklı oynayacağım oyunlar. Saf güç olarak bakıp RTX3070 mi almam mantıklı olur yoksa ileriye dönük belli bir süre elimde tutacağım için RTX4060 mı almalıyım ?
25K Bütçede diğer tüm donanımlar hemen hemen aynı fiyata RTX4060 vs RTX3070 arasından hangisini tavsiye edersiniz ? Bilgisayarların özellikleri şu şekilde:
RTX3070 / RTX4060
RYZEN 5 5600
ASUS PRİME B550M-A
XPG BLADE S70 1TB SSD
XPG VALOR AİR 600W PSU
Genellikle Valorant Csgo Gta5 Cities...
Kanka ağırlıklı olarak mevcut günümüzde mevcut multiplayer fps oyunları oynuyor. COD olsun Valorant olsun bu tarz oyunları oynuyor. Rust GTA 5 vs.oynuyor bir de.
1689890872
Hocam zaman aralığı belli mi peki. Tahmini 1 hafta 10 gün içerisinde yayınlanır mı acaba ?
Hocam açıkçası pek bilgisayardan anlayan birisi değil. Sadece dümdüz açıp oyun oynuyor. Herhangi bir hatayla karşılaşırsa uğraşıp çözümleyemem diye direkt RTX ekran kartlarına yöneleyim diyor.
Merhabalar. Bir arkadaşım RTX Ekran kartlı hazır sistem alacak. Fiyatlara gelen malum zamlar sonrası bu bütçelerde 23-24k alınabilecek RTX ekran kartlı sistem önerilerinizi alabilir miyim ? Kendisi çoğunlukla Rainbow, Valorant, CSGO, GTA5 vs gibi oyunlar oynuyor. Buna göre yardımcı olabilirseniz...
Pckolik sitesindeki bu sistemi de gördüm. Ama ortaokula giden kardeşim oynayacak ağırlıklı. O da son çıkan yüksek sistem gereksinimi isteyen oyunlar oynamıyor. Aldığım bilgisayara da uzun süre güncelleme yapma şansım olmayacak. O yüzden Kasa Psu ve SSD'yi biraz daha kaliteli ürünler tercih...