rtx 3060 12 gb rtx 4070

zimbirti

80+
Reaksiyon skoru
3
rtx 3060 12 gb yerine 10k fazla para ödeyip 4070 almaya değer bir fark var mı ? Kısacası aralarında ki performans farkı 10k eder mi ?

rtx 3060 12 gb yerine 10k fazla para ödeyip 4070 almaya değer bir fark var mı ? Kısacası aralarında ki performans farkı 10k eder mi ?

Yani 10K verebiliyor isen alırsın. 10K fark boşuna yok herhalde aralarında dağlar var.

Peki sizce rtx3070 ve rtx4060 arasından hangisi tercih edilmeli ? hem bu arkadaşa da fikir oluşması için soruyorum.

Ben teknolojinin gelişmesine güvendiğim için 4060 derdim. Ama kas gücü olarak 3070.

Peki sizce rtx3070 ve rtx4060 arasından hangisi tercih edilmeli ? hem bu arkadaşa da fikir oluşması için soruyoruİnte
Hocam o kartlara bakmama sebebim internet üzerinden yaptığım ufak araştırmalarda 8gb vram ultra ayarlarda yetmediğim durumlar oluyormuş o kadar güçlü kartlarda full ayar oynamiyacaksamda bi anlamı yok gibi geliyor. Bundan ötürü en az 12 gb vram modelli ekran kartlarına bakmaya çalışıyorum.

Alabiliyorsan 4070 ti al direk 4070 ile arasinda daglar var
4070ti, psu sıkıntı çıkarır mı ondan biraz çekincem var ondan bakmadım aradaki aparattan dolayı ekran kartında sıkıntı yaşayanlar olmuş birde önerilen min 750w bende 650w var

Hocam o kartlara bakmama sebebim internet üzerinden yaptığım ufak araştırmalarda 8gb vram ultra ayarlarda yetmediğim durumlar oluyormuş o kadar güçlü kartlarda full ayar oynamiyacaksamda bi anlamı yok gibi geliyor. Bundan ötürü en az 12 gb vram modelli ekran kartlarına bakmaya çalışıyorum.
Haklısınız tabi ama güncel ekran kartları ileride daha az problem yaşatıe

Geri