Belleklerimden zaten şüpheleniyordum, son birkaç günde olsun arada gayet normal çalışan bilgisayar bir anda oyun çöküyor veyahut Google Chrome, olur açarken bazen donuyor vesaire ve atıyorum bu açarken donduğunda Windows hata verip bellek ile ilgili bir şey söylüyordu. Bende MemTest86 yaptım 2...
SATA SSD'yi kasanın arka tarafına ve sabitlemeden koysam ısınma vb gibi bir sorun olur mu? Arka tarafta bir sürü kablo vs var, ve hava hiç almaz gibi geldi. Kasam Spec-Delta aslında SSD yerleri kasanın arkasında var, ama oraya uygun vidam yok.
Geçen gün steamden gta san andreas aldım. %100 save yapmak istedim, fakat olmadı. %100 save yapıyorum sıkıntı yok, oyuna girip load kısmına giriş yapıyorum. Save olmuş gayet güzel. Giriyorum, yükleniyor en baştan alıyor.
Herkese merhaba, arkadaşlar NVIDIA Experience ayarlarına bakarken böyle bir ayar gördüm. Bunun monitörüme, ekran kartıma v.b zarar verip veremeyeceğine dair bir fikrim yoktu. Bende buraya konu açmaya karar verdim. Arkadaşlar ekran alıntısında gördüğüm ayarı açsam zararı olurmu? Arkadaşlar o...
Herkese merhaba öncelikle konuyu doğru yerdemi açtım bilmiyorum. O yüzden admin bey düzeltmesini rica ediyorum. Arkadaşlar bu sene 7.sınıfa geçtim. Uzaktan eğitimde 6.sınıf mı? 7.sınıf mı işliyeceğiz?
Ping değerleriniz gayet normal. Ne zaman pingi hissetmeye başlarsınız? Sorusunun cevabı 100-110 ms arası hissedilir. Deluxe edition kısmına gelirsek. Rainbow six siege oyununa sahip olan biri olarak şunu söyliyeyim. Ben olsam deluxe edition almazdım. Tabi ben oyunun bütün karakterlerini yavaş...
Herkese merhaba aşağıdaki sistem ile Premier Pro ile montaj yapıcam. Zaten hard bir montaj yapmıycam. Sizce ne sorun yaşarım?
GTX 1050Ti.
Ryzen 3 1300X.
8GB 3000mhz.
GA-AB350M-DS2.
500w +80.
7200RPM HDD
Herkese merhaba arkadaşlar canımı feci derecede sıkan bir sorun var. Arkadaşlar açtım bilgisayarı 20 dakika bir yere gittim. Sonra geçtim bilgisayar başına. Bilgisayar yavaş. Zaten 7200RPM HDD sahibiyim. Ne kadar hızlı olabilir en fazla? Ama olması gerekenden de yavaşdı. Girdim görev...