iamemirastah isimli üyenin son içerikleri

1. I

26k-1000 dolar laptop arıyorum Yurtiçi

https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-g870-1245-bfa0x-b-intel-core-i5-12450h-16gb-1tb-ssd-rtx4050-freedos-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00003ZQ9WC?magaza=Hepsiburada şunu almayı düşünüyorum elimde 1000 dolar döviz var bunu aşmayacak şekilde acil öneri yapabilir misiniz en iyisini almak...
  2. I

26 k laptop önerisi

https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-g870-1245-bfa0x-b-intel-core-i5-12450h-16gb-1tb-ssd-rtx4050-freedos-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00003ZQ9WB Arkadaşlar bu iyi midir bı sıkıntısı falan nolabilir ve ya daha iyi fiyata falan daha iyisi varsa yazar mısınız acil almam gerekiyor
  3. I

Max 1000 dolar laptop önerisi

her oyunda rahat takilabilecegim gelecekte işlerim için kasmayacak vs bir laptop arıyorum 1000 dolardan daha ucuz olursa da daha iyi olur fazla bütçem yok
  4. I

galaxy j7 prime 2 root atmak istiyorum

Telefonum Samsung Galaxy j7 prime 2 android sürümü 7.1 root atmak istiyorum sürüme uygun nasıl atabilirim detaylı anlatabilcek var mi cahilim biraz uygulama linki vs varsa nasıl ne yapacağımı anlatacak varsa çok sevinirim
  5. I

Clash Royale destenizi atın

Pekka spam destesi ama haydut yerine altin şövalye koymuşum
  6. I

Gamepower monitör ısınıp kapanıyor

kanka ayni sorun bende de var buldun mu?
  7. I

Yardım Laptop mu almalıyım hazır sistem mi?

laptop al kanka ben de 11. sınıfım bu sene laptop alcam
  8. I

Bu PC 2. elde ne kadar eder?

en az 10 var
  9. I

Yardım Bilgisayarımı sattım sizce fiyatı iyi mi ?

iyi yapmışsın reis
  10. I

Yardım Bilgisayarımı sattım sizce fiyatı iyi mi ?

en az 5k olmalı bence
  11. I

laptop önerir misiniz 14 15 k

hocam çok teşekkürler bunlardan birini alicam büyük ihtimalle bunlarin hepsinde ram yükseltmesi var demi
  12. I

nerde hocam link salar misiniz
  13. I

Forza 4 Oynatır Mı Bu Sistem?

oynatir rahat
  14. I

Piyasada 14 kya 8gb ram falan var ben en az 16 olsun istiyorum şunu buldum alınır mı hp siz de tavsiye verirseniz sevinirim...
Geri