İcarus isimli üyenin son içerikleri

1. İ

Valorant Dusuk FPS Sorunu

hocam bu durumu nasil cozerim peki. :D
  2. İ

ayni 1631299513 diger oyunlarda normal. cs de falan olmasi gereken gibi baya yuksek
  3. İ

karti 1 ay once aldim. yani valorant indireyim dedim, fps baya dusuk.
  4. İ

sistem: RTX 3060TI R5 3600X CORSAIR 16GB RAM(3200MHZ) Arkadaslar bu sistemde 1080p en low ayarlarda 150-170 fps aliyorum. Dusuk oldugunu biliyorum. Cozum onerileriniz nedir?
  5. İ

Hikaye Tabanli Oyun Onerileri

hepsini oynadim arkadaslar. tesekkurler oneriler icin
  6. İ

Hikaye Tabanli Oyun Onerileri

arkadaslar hikaye tabanli oyun onerilerinizi bekliyorum. Grafik acisindan da biraz iyi olursa guzel olur. sistem acisindan sorun yok, butun oyunlari oynarim. oynadigim oyunlar: RDR2 Beyond Two Souls Detroit witcher serisi metro serisi aklima geleni yazdim
  7. İ

i5 4590 GT1030 PSU onerisi

arkadaslar su an elimde 250W bir PSU var. bu yeter mi yoksa degistirmem gerekiyor mu? gerekiyorsa bu sisteme yetecek uygun bir fiyatli PSU onerir misiniz?
  8. İ

Yanlış kablo bağlantısı

@Psyduck hocam valla bir tek siz yardım ettiniz çok teşekkür ederim. Vallahi çok makbule geçti. Çok teşekkürler
  9. İ

Yanlış kablo bağlantısı

Şu an occt testinde 22 25 derece kadar daha serin çalışıyor.
  10. İ

Yanlış kablo bağlantısı

Hocam ekran ilk açtığımda gelmemişti. Şimdi açıldı ama, Windows ekranının gelmesi 5 dk falan sürdü. İlk açılıştandır diye düşünüyorum sizce?
  11. İ

Yanlış kablo bağlantısı

Hocam bilgisayarı çalıştırıyorum ama ekrana görüntü gelmiyor. Sıkıntısı nedir ya heyecan yaptım.
  12. İ

Yanlış kablo bağlantısı

Evet şu an ışıklar falan yanıyor. Bir sıkıntı yok herhalde.
  13. İ

Yanlış kablo bağlantısı

Anladım çok sağ olun. Eğer yanlış bir bağlantı varsa bir şey olur mu acaba? Biliyorum çok sordum ama bilgisayarın bpzulmasını istemiyorum. Malum her şey çok pahalı.
  14. İ

Yanlış kablo bağlantısı

yani rgb olmayacak mı soğutucu da?
  15. İ

Yanlış kablo bağlantısı

Peki bu boştaki kablolar nedir?
Geri