aga toyluk acemilik diyelim geçen yıl almıştım. bir arkadaş tavsiyesi üzerine. bir daha tövbe. bir de ders oldu diyelim.
1775143957
tüketici hakem heyetine...
Muhtemelen çoğu ürünün sadece kutusunda seri numarası yazdığı için bunu istiyorlar ama ürün aldıkları firma ile anlaşıp ürünlerin üstünede seri numarası...
hocam wraithin garanti politikasının böyle olduğunu nereden bilebilirim ki? kutudan çıkan çöpü neden saklayayım hatta neden kutuyu saklayayım ki hepsi saçma...
hocam kutuyu da anladım hadi ona da eyvallah diyeceğim ( kutu şartı da kanunsuz bir istek.) ambalajını, yanında yolladıkları dandik typce c kablosunu neden...
BU ADAMLARIN GARANTİ POLİTİKASINI BİLİN BUNA GÖRE ALIŞVERİŞİNİZİ YAPIN. ELİMDE VXE R1 PRO MAX MOUSE VARDI. 1 YILINI DOLDURMADAN MOUSE KENDİLİĞİNDEN TAMAMEN...
Elimde VXE R1 Pro Max var. Birkaç gün önce kendiliğinden kapandı mouse. Hiçbir şekilde tepki vermiyor çalışmıyor ışık vs yanmıyor. Sadece lazeri aktif gibi...
Baseus Glimmer kablo ile birlikte bu kabloyu aldım. kalite ve güç açısından test edip karşılaştırdım. Fiyat performans bulduğum için paylaştım. Bilindik...