ben yapmak istemiyorum .
tamamen bu sitenin aynısını istiyorum yaptırmak istiyorum ücreti neyse ben domaini vericem sitenin aynısnı yapıcak birisini arıyorum beklentim bu
merhaba https://pickerwheel.com/ sitesinin aynısını yaptırmak istiyorum . kim ne yapar nasıl yapar bilmiyorum bu konuda yardımcı olucak kimse var mı kimlere sormam gerekiyor bilmiyorum .
hocam selamlar bende adobe illustrator kullanıyorum yüksek performanslı bi kasaya ihtiyacım var grafik tasarımcı değilim ama adobe illustratoru çok yüksek çözünürlüklü dosyalarda kullanıyorum m2 imac var donuyor istediğim performansı veremiyor. ilerleyen zamanlarda photoshopta kullanıcam ve oyun...
duyarlılığınız için teşekkür ederim tek tek sipariş vermeye başlıyorum
1747066504
anladım bu sistemi sipariş vermeye karar verdim size de teşekkür ederim
hocam ben adobe illustratorı günde 5 saat falan kullanıyorum m2 imac donuyor işte yüksek çözünürlüklü dosyalarda e bide şimdi photoshop kullanıcam iyi bir bilgisayar alıp kafam rahat etsin istiyorum uzun süre oyun oynıcam canlı yayın açıcam bilgisayara 100 120 k lar yüksek ücretler bence ama...
dosya büyük dediğim atıyorum 50 mb oluyor da benim m2 macbook kasıyor çözünürlüğü yüksek diye 1 tb işimi görür şuan 256ya çalışıyorum bu attığınız linklerden tek tek sipariş vericem teşekkür ediyorum
1747048527
intel alıcam amd seçeneğim değil malesef
peki hocam ben illustrator için kullanıcam yüksek çözünürlüklü dosyalarda asla sıkıntı yaşamam dimi en önemlisi o birde son olarak kasayı değiştirebilir misinz camlı güzel beyaz kasalardan bi tanesini yollarsanız karar verdim sizin attığınız linklerden alıcam mahalledeki bilgisayarcıya kutuları...
maks bütçem 110 diyelim intel olması gerekiyor malesef 2. eli önemsiz satmam bilgisayarı ama adobe illustrator ve photoshopta kullanıcam o çok önemli işim gereği bide 32 inc bi monitör tavsiyesi de alırsam çok sevinirim . yine iş için renkleri düzgün göstermesi gerekiyor
kesinlikle intel olması gerekiyor kullanıcagım başka bi programdan dolayı . herkes daha iyisini toplamaktan bahsediyor ama bu sistem fiyatına göre pahalı mı akakçeden baktım aşağı yukarı bu kadar çıkıyor ama nesi pahalı
1746999750
bana ihtiyaçlarıma yönelik hazır bi sistem tavsiye edebilir...
merhaba daha önce de konu açmıştım sistem tavsiyesi almıştım ancak genelde arkadaşlar kendim toplamamı istedi ancak ben hazır almak istiyorum
linkteki sistem fiyatına göre uygun mudur tüm parçaları tek tek yopladım 102 bin tl çıkıyor en ucuz yerde itopyada 105 bin tl .
önceliklerim özellikle...
100 k bütçe
intel işlemci olması lazım
adobe illustrator ve photoshop kullanıyorum . Özellikle yüksek çözünürlü illustrator dosyaları
knight fm valorant cs oynarken canlı yayın açıcam aynı anda 3-4 yerden.
bunun için tavsiye verir misiniz