İddı isimli üyenin son içerikleri

1. İ

Bütçenizi Söyleyin Sistem önereyim

100 k bütçe intel işlemci olması lazım adobe illustrator ve photoshop kullanıyorum . Özellikle yüksek çözünürlü illustrator dosyaları knight fm valorant cs oynarken canlı yayın açıcam aynı anda 3-4 yerden. bunun için tavsiye verir misiniz
  2. İ

İtopyadan Grafik tasarım Yayın ve Oyun için Bilgisyar tavsiyesi istiyorum

hocam valla 90 k lık hazırda 100 e denk geliyorsa 100 olanı alayım ya ben yapamam dediğim gibi
  3. İ

teknolojiye uzağım illustrator için mac aldım geçtim isteklerimi yazdım yönlendirimeye ihtiyacım var açıkcası pek bi bilgim yok çünkü 1746822906 parçaları tek tek alsam birbiriyle uyumlu mu değil mi onu bilmiyorum da bide alsam bile nerde toplatabilirim mahallelerdeki bilgisayarcılara...
  4. İ

hazır başka nerde var bilmiyorum hazır sistemleri gördüm ordan direk sipariş vermek kolayıma geldi de yönlendirilmeye ihtiyacım var açıkcası
  5. İ

Merhaba . Adobe illustrator kullanıyorum önceliğim bunda iyi olması yüksek çözünürlüğü dosyalarda m2 imacim var donabiliyor. Knight online cs fm valorant gibi oyunlar oynamak istiyorum. Ve aynı anda 3-4 yerden canlı yayın açabilmek istiyorum. Bu şekilde hazır bir sistem tavsiyesi alabilir...
Geri