idorojen isimli üyenin son içerikleri

1. I

Masaüstü Pcmi satıyorum, ne fiyat koymalıyım

Ben en iyisi Karadağ’a getirip burda satayım 3060lı sistemlere 1200 euro falan yazıyorlar ikinci el 😂
  2. I

Karadağ’a taşındım, pc İstanbul’da
  3. I

Satarsam büyük ihtimal burada ps5 + iş için bir notebook alırım hocam. Tek sıkıntı pcde tonla oyunum var ama ps5 için anca deluxe falan alırım..
  4. I

Maalesef tekli satış yapmıyorum hocam, şu an yurtdışındayım ama en son baktığımda 100’dü diye hatırlıyorum. Aslında pcyi satmak da istemezdim ancak yurtdışına getirmek biraz zor olur diye satsam mı satmasam mı arasındayım.
  5. I

1

Konuyu silmeyi bulamadım mecbur boyle yaptım hocam :D
  6. I

Arkadaşlar merhaba, yurtdışına taşındığım için masaüstü pcmi satmaya karar verdim. 2023 Ekim ayında sistemi kendim topladım, hiçbir sorunu yok ve iş yoğunluğundan çok fazla kullanamadım. Ancak fiyat konusunda şu an çok bir fikrim yok tahmini bir fiyat verebilecek olan var mı?
  7. I

1

Deneme
  8. I

Poe2 ekran kartimi görmüyor?

Arkadaşlar merhaba, poe2 oynarken 4060 ti ekran kartımı görmüyor otomatik amd radeon seçtiriyor başka secenek yok. Diğer oyunlarda ekran kartım görünüyor sadece poe2 görmüyor. Yardımcı olabilir misiniz nasıl çözebilirim?
  9. I

Fotoğraf Makinesi önerisi max 7-8k

Arkadaşlar merhaba, max 7-8k bandında bir fotoğraf makinesi arıyorum. Hem film çıkartabileceğim hem de hafıza kartı takabileceğim (fotoları pcye atabileceğim). Bu konuda pek bilgim yok instax mini evo ve liplay’e baktım ancak pek de emin olamadım. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
  10. I

25k civarı laptop önerisi

Arkadaşlar merhaba, kardeşim için 25k cıvarı laptop arıyoruz. Oyunla çok arası yok anca arada oynarsa küçük şeyler. Seneye üniversiteye gidecek yani genelde ders veya film izlemeye falan kullanacak. En azından 5 yıl rahat götürsün istiyoruz. Önereceğiniz laptoplar var mı?
  11. I

Çözüldü✓ Bu PC Alınır mı çözüldü gerek kalmadı

Hocam bu attıklarınız toplam 29k civarı tutuyor, monitor klavye mouse dahil mi 39k?
  12. I

Ps4 slim vs Xbox series s carbon

13. I

3 kere arka arkaya 1 yıllık ea play alıyorsun, sonra 1 aylık game pass ultimate alıyorsun bu kadar hocam. 1 yıllık oluyor game pass ultimate’in
  14. I

Game pass 12 aylık ultimate 1000 TL'ye alınıyor hocam
  15. I

Türk Yapimi FPS Oyunu Contain Bugün 22:00'da Çıkış Yapti !

Kendi sitelerinde 235 TL ön siparişi hocam
Geri