Masaüstü Pcmi satıyorum, ne fiyat koymalıyım

idorojen

80+
Reaksiyon skoru
69
Arkadaşlar merhaba, yurtdışına taşındığım için masaüstü pcmi satmaya karar verdim. 2023 Ekim ayında sistemi kendim topladım, hiçbir sorunu yok ve iş yoğunluğundan çok fazla kullanamadım.
Ancak fiyat konusunda şu an çok bir fikrim yok tahmini bir fiyat verebilecek olan var mı?

Ekler

• 348DCE43-F10F-4D1B-8B8F-B1D84A57862C.png
    348DCE43-F10F-4D1B-8B8F-B1D84A57862C.png
    336.4 KB · Hit: 168
25 -28 kasa tek gider ekipmanlarla falan 32-35 arası gider diye düşünüyorum.

Arkadaşlar merhaba, yurtdışına taşındığım için masaüstü pcmi satmaya karar verdim. 2023 Ekim ayında sistemi kendim topladım, hiçbir sorunu yok ve iş yoğunluğundan çok fazla kullanamadım.
Ancak fiyat konusunda şu an çok bir fikrim yok tahmini bir fiyat verebilecek olan var mı?
SSD'nin sağlık yüzdesi kaç acaba? Tekli satış yapıyorsanız ben alabilirim uygun bir fiyata.

SSD'nin sağlık yüzdesi kaç acaba? Tekli satış yapıyorsanız ben alabilirim uygun bir fiyata.
Maalesef tekli satış yapmıyorum hocam, şu an yurtdışındayım ama en son baktığımda 100’dü diye hatırlıyorum. Aslında pcyi satmak da istemezdim ancak yurtdışına getirmek biraz zor olur diye satsam mı satmasam mı arasındayım.

Maalesef tekli satış yapmıyorum hocam, şu an yurtdışındayım ama en son baktığımda 100’dü diye hatırlıyorum. Aslında pcyi satmak da istemezdim ancak yurtdışına getirmek biraz zor olur diye satsam mı satmasam mı arasındayım.
sat gitsin hocam boşu boşuna yatacağına olmadı orada bir laptop alırsın temizinden takılırsın

sat gitsin hocam boşu boşuna yatacağına olmadı orada bir laptop alırsın temizinden takılırsın
Satarsam büyük ihtimal burada ps5 + iş için bir notebook alırım hocam. Tek sıkıntı pcde tonla oyunum var ama ps5 için anca deluxe falan alırım..

Hangi şehirde yaşıyorsunuz

Arkadaşlar merhaba, yurtdışına taşındığım için bilgisayar pcmi satmaya karar verdim. 2023 Ekim ayında sistemi kendim topladım, hiçbir sorun yok ve iş yoğunluğundan çok fazla kullanamadım.
Ancak fiyat konusunda şu an çok bir fikrim yok tahmin edebilecek bir fiyat verebilecek olan var mı?
kasa bence 30 eder bence hepsi 35 eder

41-42 ye hepsi gider millet çok öldürmüş

Geri