İ

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında Referanslar İkinci El Konuları

• İ
      İlbey, Ses Sistemleri kategorisinde Rode AI Micro Alınır mı? başlıklı bir konu açtı.
      Herkese merhaba. Harici mikrofon kullanmayı sevmediğimden kulaklığımın mikrofonundan daha iyi bir performans almak için ses kartı bakıyorum. Anakartım yeni...
      • Screenshot_20250129_174409_Amazon Shopping.jpg
    • İ
      İlbey, Asus Rog Clavis Ses Kartı Nasıl ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Creative alırsam tercihim x1 olur o da 3 felan satılıyor zaten 2 ye satılanlar pek iyi değil eski. Clavisi amazon amerikada her şeyi dahil 4 e buldum ama...
    • İ
      Ses kartı almak gerçekten ses kalitesine ve mikrofon kalitesine etki edip ses derinliğini arttırıyor. Kulaklık kalitesi 2 3 bazı kaliteli kartlarda 4 kat...
    • İ
      Evet doğru söylüyorsun ugreen gibi markaların tak çalıştırları bile etki ediyorken özellikle yazılımı olan ses kartlarını yazılım sayesinde çok daha iyi...
    • İ
      Önceden itopyada felan satılıyomuş galiba şimdi Türkiyede yok fakat amazon amerikadan felan sipariş veriliyor buraya ayrıca G6 hem büyük hem de biraz eski...
    • İ
      Masamın üstünde fazla bir şey olsun istemiyorum.Kulaklığım ise steelseries tusq kulakiçi bir kulaklık ama mikrofonundan yine memnunum sadece güzel bir ses...
    • İ
      İlbey, Ses Sistemleri kategorisinde Asus Rog Clavis Ses Kartı Nasıl ? başlıklı bir konu açtı.
      Herkese merhaba.Küçük ve masamın üstünde fazladan yer kaplamayacak ama yinede iyi bir performans verecek bir ses kartı arıyorum. Öncelikli beklentim harici...
      • h525.png
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,815
Üyeler
166,837