Merhaba arkadaşlar clash royale klanimizda şuan 3 arkadaşız eğlencesine açtığımız bir klandi vs falan atıyorduk klan az kişi olunca çok sarmadı aramıza yeni...
bende hataylıyım sırf o yüzden hatayı tercihlere eklemedim o yüzden nasıl olduğunu tahmin edebiliyorum maraş falan o kadar kötü değildir inşallah hayırlısı...
merhaba arkadaşlar bilişimden veya bu işlerden anlayan birisi yardımcı olabilir mi ? arkada vpn açık kalmış babamda e devlete girmiş ıp adreslerine girdim...
Malatya Turgut özal ve Osmaniye korkut ata üniversiteleri nasıl? arkadaşlar çevrenizde veya siz okuyorsanız o bölgede yaşıyorsanız bilgi verebilir misiniz...
yasaklandığından haberim var da bilgisayara girmiyordum yks çalıştığım için şuanda da açılıp açılmadğını bilmedğim için yorum yapmak istemedim girmeye...
ben gelebilirim aga ama cıvıtma olmazsa birsüre sonra cıvıtılıyor çünkü. çok da iyi oynayamıyorum mc yi fps oyunlarında daha iyiyim haberin de olsun yine...
Ready Or Not ve Dead by daylight oynacak arkadaşları arıyorum şuan readyornot yüklü dead by daylight yeni yükleyeceğim daha önce hiç oynamadım belli saat...