Ürün kablosuz o konuda şüpheniz olmasın kulaklığı dün akşam mağazadan teslim seçeneği ile aldım daha oyun oynamaya vaktim olmadı fakat müzik kalitesi gayet keyifliydi hem playstation hem pc uyumlu kablosuz kulaklık bulmak pek kolay olmuyor ben şuan memnumum
daha öncede cloud core wirelles...
Sadece kırmızı renginde geçerli indirim var. Normalde 6500–7000 TL civarında. Ben de dün aldım. Kulaklık arayan varsa kaçırmasın derim.
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hyperx-cloud-iii-s-kablosuz-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-siyah-kirmizi-1248418.html
Fotoğrafların tamamen oyun içinden çekildiğinden emin olabilirsiniz; bu konuda kuşkunuz olmasın. Dilerseniz, Steam sayfasındaki trailer'lara da bakarak oyunun bu şekilde göründüğünü doğrulayabilirsiniz.
1960 yılında geçen ve gerçek hikayelerden esinlenerek hikayeleştirilen co-op korku oyununda, Lowell'daki kötü şöhretli bir yetimhanenin trajik sırlarını keşfedeceksiniz. Oyun, 1960 yılından önce yaşamış insanlarla yapılan söyleşilerden, günlüklerden ve mektuplardan toplanan bilgilerle yazıldı...
Şuan ki kulaklığım fazla eskidi değiştirmem gerekiyor cs go , valorant gibi oyunlarda oynuyorum çok olmasa da
1674715840
Arada 350 tl falan fark var şuan o kadara çıkabilir miyim bilmiyorum çıkabilirsem o fiyat farkında değer bi fark mı
Comnet hakkında bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim geçmeyi düşünüyordum ama aklımda tonlarca soru vardı ve bu soruların cevaplandırmanız cidden çok güzel oldu bu kadar çok sorun olduğunu bilmiyordum artık yeni internet firmam millenicom olacak gibi duruyor @Gri Caner adlı kullanıcı bunun...