Normalde alınır ama şu an fiyatları çok yüksek. Monster eskiden diğer markalara oranla biraz daha ucuzdu ancak son dönemde fiyatları çok arttı o yüzden...
Ben Acer laptopumu ram yükseltme için garanti dışı kalmasın diye mecbur göndermek zorunda kaldım. Umarım rövateşa atmamışlardır kutuya. Dünyanın en saçma...
Merhaba,
Yurtiçi kargo ile bir ürün göndermek istediğinizde ürünü sigortasız olarak (yani ürünün başına taşımacılık esnasında bir şey gelirse sorumluluk...
Ben geçen gün 2 kere arayıp sordum izin vermediler bana. RAM yükseltme için serviste ürünüm şu an.
Bazı arkadaşlara da böyle diyorlar. İnternette başka...
Gönderdim şu an serviste. Göndermeden önce de bilgisayarın her yerini kayıt altına aldım. Herhangi bir olumsuz durum yaşarsam direkt THH'ye başvuracağım...
Bunu da denedim de yine işe yaramadı. Kaç gündür uğraşıyorum, müşteri hizmetlerini arıyorum, Bynogame'e yazıyorum hiçbir işe yaramıyor. Başka bir Vodafone...
Birkaç gündür müşteri hizmetleri ile görüşüyorum karta dair herhangi bir sorun yok diyor herkes. Bynogame ile görüşüyorum onlar da bizim tarafımızda sorun...
Dizibox dizi izleme sitesi. Favorilere ekliyorum ama tabi sitede olmayan kaldırılan içerikler oluyor. Bunları bu şekilde başka yere kaydedebilsek keşke...
Eğer yurtta yer varsa misafir öğrenci olarak kalabilirsiniz. Misafir öğrenci olarak kalma durumunda yemek hakkınız olmaz ama diğer öğrencilerle aynı parayı...