Yine böyle hata alıyorum. Bu arada siz ödeme işlemini nasıl yaptınız? Ben profile tıklıyorum > hesabım > ödeme yap kısmından yapmaya çalışıyorum. Zaten...
Onda da denedim yine olmadı. 2-3 kere müşteri hizmetlerini aradım kartta sorun yok dendi, bynogame ile görüştüm hesapta sorun yok dendi. En son Şikayetvar'a...
Limit yeterli ve Gpay'e telefon numaramı girince kod geliyor, kodu girdikten sonra kart bilgileri aşamasına geçiyorum. Ödeme yaparken de böyle bir hata...
Kodla göndermedim zaten. Yurtiçi kargo uygulamasında %30 indirim var diye oradan hallettim her şeyi. En son çıkan kodu söyledim şubede ve parasını ben...
Yurt içinde kargonun içeriğinin sıfır mı yoksa 2. El mi diye soruyorlar eğer sıfır dersem sigorta yapıyorlar ama 2. El dersem sigorta yapmıyorlar ve ihtiraz...
Aynısını Acer için de söyleyebiliriz. Durduk yere anakart arızası veren cihazları var. Ben de yeni Acer kullanıcısı olarak forumlarda araştırma yaptım ama...
Abra kötü fakat Tulpar ve Semruk kalite olarak iyiler. Burada önemli olan f/p. Diğer markaların da kötü/orta/iyi halleri mevcut. Markayı tümden suçlamak...